Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a feltűnő, aztán eltűnő pasik valójában mit csinálnak?
Tudjátok van az a típus, aki elhív valahova, aztán lemondja, eltűnik. Kicsit érdeklődik, aztán nem válaszol többet.
az ilyennek mi a motivációja? Bepróbálkozik, és ha nem pattan vissza, akkor nyugtázza, hogy na ezt is felszedhetném? Vagy tényleg mindegyiknek pont közbejön valami?
Mittudomén, én csak csajnál tapasztaltam, hogy elhívom és eltűnik.
forever alone
Szerintem csak unatkoznak, nem tudom mire jó ez, még az érthetőbb ha összejön egy vacsi aztán utána szex és akkor eltűnnek.
De ennek így semmi értelme.
Szerintem unatkozó kis nyavajás b*zik. :)
Logika minima...
Meg gondolta magát,ez minden.
Hát szerintem ebben semmi logikus nincs. Azt értem én is, hogy dugás után eltűnik valaki, az csak dugni akart.
Na de, hogy elhív moziba, majd 2 órán át nem válaszol, és végül lemondja, aztán hetekig nem jelentkezik, abban nekem semmi logika nincs. Hát vagy akar találkozni valaki, vagy nem. Vagy én vagyok nagyon nő?
De nem csak én találkozom ezekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!