Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire külsőséges, nagyravágyó?
ez az ostoba filmeknek köszönhető
idővel rájössz majd, hogy a dumánkba szeretsz bele, nem pedig abba, ahogyan kinézünk
most még fiatal vagy, úgyhogy ez természetes, de ha egy ideig nem lesz barátod, majd magányos leszel valahol mélyen, a szíved mélyén... és akkor majd értékeled, ha valaki tényleg úgy szól majd hozzád
Miért? Mert gyerek vagy, valószínűleg nem volt még komoly kapcsolatod - vagy ha azt hiszed, volt is, az sem igazi felnőtt kapcsolat. Nem tudod még értékelni a személyiséget, a belső dolgokat igazán. De talán idővel, ahogy egyre több dolgot tapasztalsz majd életed során, kicsit több rálátásod lesz a dolgokra és árnyaltabb képekben fogsz gondolkodni.
No problem.
Köszi a válaszokat. Lehet h a filmek miatt van.....lehet h még fiatal lennék1 kapcsolathoz, de sok osztálytársam van, akinek sok fiú tetszik. Úgy értem, sétálunk az utcán ők meg: Húúú, ő milyen helyes! Azta, de szép szemei vannak! stb.......... Nekem meg sosem tetszik senki, úgy.
( különben sok fiúbarátom van, akikkel jól elvagyok, hülyülünk, meg minden, olyannal is barátkozok, akár fiú akár lány, akik nem szépek/helyesek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!