Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ennyire külsősége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire külsőséges, nagyravágyó?

Figyelt kérdés
15l vagyok. Nem vagyok tökéletes, gyönyörű. De azért 10 pontból 7-et adnék magamnak (nem vagyok nagyképű). Volt h már tetszett vki, volt h én tetszettem vkinek, de én valamiért a "szőke hercegre" várok, h majd új osztálytárs, vagy valamilyen más ember formájában megjelenik. Tudom, h nem minden a külső. Most ez lehet kicsit nyálasan hangzik, de igaz: az eszemmel tudom, h a külső nem minden, de a szívemmel nem. Ezt úgy értem,h azt hiszem nem tudnék olyan fiúval járni, aki nem néz ki jól.(ez alatt nem azt értem, h Taylor Lautnernek kell lennie, bár elfogadnám:D ) Sokszor a suliban vagy utcán látom, h csókolóznak, és sokszor arra gondolok, h én olyan fiúval tuti nem járnék. Fújj. Persze az ő dolguk. Légyszível normális válaszokat írjatok, és magamtól is tudom, h ez az egész nem szép dolog!
2013. jan. 29. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Ki fogod nőni
2013. jan. 29. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:

ez az ostoba filmeknek köszönhető

idővel rájössz majd, hogy a dumánkba szeretsz bele, nem pedig abba, ahogyan kinézünk

most még fiatal vagy, úgyhogy ez természetes, de ha egy ideig nem lesz barátod, majd magányos leszel valahol mélyen, a szíved mélyén... és akkor majd értékeled, ha valaki tényleg úgy szól majd hozzád

2013. jan. 29. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért? Mert gyerek vagy, valószínűleg nem volt még komoly kapcsolatod - vagy ha azt hiszed, volt is, az sem igazi felnőtt kapcsolat. Nem tudod még értékelni a személyiséget, a belső dolgokat igazán. De talán idővel, ahogy egyre több dolgot tapasztalsz majd életed során, kicsit több rálátásod lesz a dolgokra és árnyaltabb képekben fogsz gondolkodni.

No problem.

2013. jan. 29. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Utálom a fajtádat, én meg ezért nem járok 18 alatti lánnyal.
2013. jan. 29. 22:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Lehet h a filmek miatt van.....lehet h még fiatal lennék1 kapcsolathoz, de sok osztálytársam van, akinek sok fiú tetszik. Úgy értem, sétálunk az utcán ők meg: Húúú, ő milyen helyes! Azta, de szép szemei vannak! stb.......... Nekem meg sosem tetszik senki, úgy.

( különben sok fiúbarátom van, akikkel jól elvagyok, hülyülünk, meg minden, olyannal is barátkozok, akár fiú akár lány, akik nem szépek/helyesek)

2013. jan. 30. 14:38
 6/6 anonim válasza:
Te legalább tudod, hogy ez nem szép dolog. Nekem van egy 25 éves ismerősöm és ő is várja a herceget, akivel majd körbeutazhatja a fél világot.Lehetőleg sok pénzt keressen és legyen Mercije, Lexusa vagy BMW-je. Most a legújabb rögeszméje Miami, ahol mindig süt a nap.
2013. febr. 1. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!