Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem?
Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátomat már 3 éves korom óta ismerem.
Hat évesen megszakadt a kapcsolat, majd 14 évesen újra kialakult a baráti kapcsolat.
Nekem nagyon tettszet, bele is szerettem, próbáltam jeleket adtam neki, és nem tudom, hogy vette e lapokat...
Megkérdeztem tőle, hogy mit érez írántam, és azt írta, hogy örökre barátja leszek... ez engem összetört...
Azóta nem ír, nem válaszol és nem tudom, hogy miért mivel szerintem okot nem adtam rá(legalábbis én így gondolom)
szerintetek mi baja van?
2013. jan. 28. 17:33
3/7 A kérdező kommentje:
1 kommentelő: mitől vagy miért ijedt volna meg?
2 kommentelő:nincs csaja
2013. jan. 28. 17:39
4/7 anonim válasza:
1: amitől a fiúk meg szoktak ijedni: érzelem, kapcsolat, felelősség...
5/7 anonim válasza:
talán mert nem tetszel neki :/ de ne légy szomorú. ki tudja 10 év múlva máris tetszel neki ;) béküljetek ki. 3 éves korod óta ismeritek egymást, ez nagyon sok év, és nagyon szép dolog a barátság.
6/7 A kérdező kommentje:
de ha nem ír vissza? nem válaszol?
mit tegyek?
felhívjam? :(
2013. jan. 28. 18:36
7/7 anonim válasza:
légyszives azért ennyire ne alázkodj meg..:( ha így vissza is írna vagy valami, akkor csak kihasználna és csúnyán bánna veled, gondolok itt arra h megcsalna, nem törődne veled ahogy most sem, és így ha veled lenne ez kb ezerszer durvábbnak érződne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!