Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha buszon nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha buszon nagyon tetszik nektek egy iszonyúan helyes srác, de az nagy fülessel hallgat zenét akkor mennyi az esély, hogy megszólítjátok?

Figyelt kérdés
Szóval ilyen szempontból az, hogy zenét hallgat az nagyot ront az esélyeken?

2013. jan. 27. 15:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Már leszoktam arról hogy kezdeményezzek, a helyes srácok meg nem az esteim
2013. jan. 27. 16:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha nagyon tetszene kezdeményeznék, de az jobban érdekel, hogy mit gondolna Ő egy olyan csajról, aki random leszólítja?
2013. jan. 27. 16:56
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,nagyjából erre számítottam, de várok még véleményeket, akár tapasztalatokat, sztorikat is.

Igen, fejhallgatóra gondoltam, bár már azt is simán fülesnek hívjuk sokszor (Bp)

2013. jan. 27. 17:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Úristen valaki írja itt, h azért van rajta füles mert ne akar ismerkedni :D :O

Akkor én egész életemben nem akartam ismerkedni buszon :OO Ezt nem is tudtam....

Én azért szoktam szinte mindig buszon fülest használni, h ne halljam az ilyen össze vissza fecsegést..pl 2 "igen éretlen pláza macska között" NA ha ilyenkor merül le akkor inkább leszállok, mert képes lenne 1 idő után kifolyni az agyam :)

Szerintem ha érdekel téged a srác akkor találd meg a módját, h tudj beszélni vele...pl ülj mellé persze kérdezd meg tőle, h szabad-e a hej....és akkor ugye kénytelen kivenni a fülest ergó utána tudod tovább folytatni, h hol szállsz le ilyesmik...

remélem tudtam seggíteni :D

2013. jan. 28. 23:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Épp láttam egyet múltkor hazafelé :) Szemben ült csak egy üléssel hátrébb. Amíg zenét hallgatott, totál nulla esély.. :/ Viszont miután kivette a fülest és visszatért az "élő világba", -bár így sem szólítottam volna le - sokkal esélyesebbnek tűnt a dolog. Talán azért, mert ilyenkor körül is néznek és nekünk is van esélyünk egy röpke pillantást elkapni ;)
2013. febr. 2. 19:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Mekkora hülyeség, hogy valakin azért van fejhallgató/füles, mert kizárja a külvilágot. Én gyakran járok vonattal de a fülesem nélkül sehova se megyek mert a másfél-két órás úton szétunnám az agyam így legalább tudok zenét hallgatni. Ettöl függetlenül figyelek a külvilágra, csak közben nem unatkozom, és nem hallom azt ami egyébként sem érdekel.
2013. febr. 14. 22:54
 17/17 anonim ***** válasza:

En is leszoktam arrol, hogy kezdemenyezzek. Megtettem parszor, mert a fiu ismeroseim mind azt mondtak, 'ja, persze, nyugodtan kezdemenyezz.' Amikor meg megtettem @uristen, meg is erdemlem, az aki kezdemenyez,csaj, az tulsagosan ketsegbe esettnek latszik.

Szoval, ha maga Ryan Gosling ulne velem szemben, akkor se szolitom meg.

2013. febr. 14. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!