Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha buszon nagyon tetszik nektek egy iszonyúan helyes srác, de az nagy fülessel hallgat zenét akkor mennyi az esély, hogy megszólítjátok?
Köszi a válaszokat,nagyjából erre számítottam, de várok még véleményeket, akár tapasztalatokat, sztorikat is.
Igen, fejhallgatóra gondoltam, bár már azt is simán fülesnek hívjuk sokszor (Bp)
Úristen valaki írja itt, h azért van rajta füles mert ne akar ismerkedni :D :O
Akkor én egész életemben nem akartam ismerkedni buszon :OO Ezt nem is tudtam....
Én azért szoktam szinte mindig buszon fülest használni, h ne halljam az ilyen össze vissza fecsegést..pl 2 "igen éretlen pláza macska között" NA ha ilyenkor merül le akkor inkább leszállok, mert képes lenne 1 idő után kifolyni az agyam :)
Szerintem ha érdekel téged a srác akkor találd meg a módját, h tudj beszélni vele...pl ülj mellé persze kérdezd meg tőle, h szabad-e a hej....és akkor ugye kénytelen kivenni a fülest ergó utána tudod tovább folytatni, h hol szállsz le ilyesmik...
remélem tudtam seggíteni :D
En is leszoktam arrol, hogy kezdemenyezzek. Megtettem parszor, mert a fiu ismeroseim mind azt mondtak, 'ja, persze, nyugodtan kezdemenyezz.' Amikor meg megtettem @uristen, meg is erdemlem, az aki kezdemenyez,csaj, az tulsagosan ketsegbe esettnek latszik.
Szoval, ha maga Ryan Gosling ulne velem szemben, akkor se szolitom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!