Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akiknek hozzám hasonlóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek hozzám hasonlóan nincs sikere a párkeresésben, titeket nem szokott rossz érzéssel eltölteni, amikor boldog párokat láttok?

Figyelt kérdés
Főleg ha felmegyek facebookra, és látom a régi ismerőseimet a gyönyörű barátnőikkel, engem meg még jobban eltölt a keserűség, hogy nekem nem jut abból, ami nekik megvan.. Ti nem szoktátok ezt érezni?
2013. jan. 27. 11:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek! Aki nem tudja elérni a céljait, vágyait, beteljesületlen álmok hálózzák be az életét, az rab! elmélye börtönében! Nincs is ennél kínzóbb rabszolgaság, mint egy áttörhetetlen erőtér, ami elválaszt a boldogulástól.
2013. jan. 27. 15:48
 12/14 anonim ***** válasza:

De igen.

26L

2013. jan. 27. 15:58
 13/14 anonim ***** válasza:
A facebook ismik vagy barátok boldogsága nem nem zavar! Csak buszon az idegen párok de ott se a csaj hanem a pasi aki rám nézz és mosolyog és egyben kérkedik hogy neki mien szép barátnője van te meg biztos lúzer vagy! Egy szót sem kell mondania elég olvasni a tekintettéből.
2013. jan. 28. 09:57
 14/14 anonim ***** válasza:
8#: lehet hogy te így érzel, de én most nem ilyen megvilágításban gondoltam azt amiket írtam. Én egyedül is jól érzem magam volt már több párom is egyiket sem bántam meg, mindegyikből tanul valamit, több lesz az ember. És ha már nem egyszer találtam magamnak párt, miért ne találnék újra? Most egy kicsit tovább tart, még nem volt megfelelő jeletkező, de nem vagyok kétségbeesva, még ráérek.Mindenkinek más az életútja, ilyen "elvárások" meg, mint melyik életszakaszban milyen élettapasztalattal kell rendelkezni elég hülyeség, te se hagyd magad hogy ez befolyásoljon! Még eljön a te időd is!
2013. jan. 28. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!