Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 év korkülönbség túl sok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év korkülönbség túl sok? 22 vagyok

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 18:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
57%
Igen, sok. Én el nem tusnám képzelni hogy egy ilyen apámkorú pasival legyek együtt. Nem értem ezt az egészet, 10-15 év múlva úgyis felejtős lesz az egész, mert te kívánni fogod a fiatalabbakat. Vagy lehet, nem kell hozzá ennyi év.
2009. szept. 1. 18:57
 2/24 anonim ***** válasza:
57%

eléggé. mind2 szempontból.gondolj bele most 44 éves(rem nem 2) nah 44 éves mikorra ő 62 éves lesz te leszel 42 éves. biztos h egy vén trotty mellett akarod leélni az életed.???

17f

2009. szept. 1. 18:58
 3/24 anonim ***** válasza:
74%
Hát sztem elég gáz, hogy egy babával jársz :S Még ovis se :S
2009. szept. 1. 18:59
 4/24 anonim ***** válasza:
75%

Nem sok az én férjem 18 évvel idősebb és egy 20 évvel idősebb is volt nem a kor számít hanem a felfogás.

Üdv; és minden jót kívánok Neked!

2009. szept. 1. 19:01
 5/24 anonim ***** válasza:
Mindig vannak kivételek amik erősítik a szabályt, tehát biztos vannak működő kapcsolatok is ekkora kor különbség mellett. De inkább valahol ott van az igazság, hogy sok lehet ennyi különbség illetve számos buktatója lehet egy ilyen kapcsolatnak. Én már 42 éves vagyok, de nem igazán tudok magam mellett egy 62 éves férfit elképzelni. A szüleim között csak 10 év volt, összességében az is soknak tűnt.
2009. szept. 1. 19:10
 6/24 anonim ***** válasza:
53%
nekem sok lenne. Két nagyon különböző geeráció. Te még nagyo fiatal vagy! De szerintem egy 40-es haz is sok a 60-as. Hány évesanyukád apukád? Mert pl aki nálam 20 ével idősebb az pont annyi mint anyum, vagy lehetne az apum öccse! Szerintem keres hozzád korban közelebb állót!
2009. szept. 1. 19:12
 7/24 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel, hogy leröviditi az életed
2009. szept. 1. 19:23
 8/24 anonim ***** válasza:
hát bazz, ha neked ez a jó, h egy 42 évessel 8aki akár az apád is lehetne vagy együtt, akkor egészségedre.
2009. szept. 1. 19:33
 9/24 anonim ***** válasza:
Sok, de nem ez számít igazán, hanem a kettőtök közötti viszony. Ha az egyenrangú és nem alá-fölérendelt (apa-lánya), akkor nem baj. Mellesleg ismerek olyan férfit, aki ilyen korára is anyakomplexusos, bár azt már nehezen tudom elképzelni, hogy egy huszonéves legyen a pótmamája. De kizárni sem lehet. Amúgy a férfiak kora kevésbé fontos a kapcsolatban, mert éppen ők azok, akik jobban "rámennek" a külsőre, a nők között több az olyan, aki a belső tulajdonságokat nézi inkább a párjában. Így akár meg is fordulhat a dolog az egyik fenti válaszban, tehát lehet, hogy a fickó 62 évesen keres egy jobban kinéző, fiatalabb nőt, mert az addigra 42 éves nőt túlkorosnak találja majd magához. :D
2009. szept. 1. 20:08
 10/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, de pl. a 15 sokkal ideálisabb lenne...
2009. szept. 1. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!