Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jövök be a csajoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jövök be a csajoknak?

Figyelt kérdés
Egy 16 éves srác vagyok. magas, fekete hajú és elvileg helyes is. De mégsem jövök be 1 csajnak sem. Mit kéne tennem?
2009. szept. 1. 15:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

15:12-es vagyok

Azért írtam le amit, mert ez önbizalmat ad. Ha egy lány 2-3 ilyen jelet ad, akkor a legnagyobb nyugodtsággal odamehetsz hozzá, irtóra bejössz neki. Plussz már az is önbizalmat ad, hogyha csak látod hogy hány embernek jössz be (nagyon sokan fel sem ismerik a jeleket).

Egy gondolat: a félelem legjobb ellenszere a cselekvés. Tedd ne gondold. Ahogy cselekszel(azonnal és gondolkodás nélkül) elmúlik a félelem! Mert az agyad nem tud egyszerre két dologra figyelni. Ha pedig nem mész oda egy lányhoz sem, akkor meg se adod nekik az esélyt hogy megismerjenek. A visszautasítás sosem személyes, nem neked szól, hiszen még meg sem ismertek! Mindössze a kiállásodat a technikádat kritizálja, ebből pedig már rá tudsz jönni min kell fejlesztened. Senki sem úgy született hogy tudott csajozni ;)

22/F

2009. szept. 1. 15:46
 12/16 anonim ***** válasza:
15:12 Van egy lány (osztálytárs) akinél ezeket a dolgokat felismertem több mint a felét. Szerintetek bejövök neki?
2009. szept. 1. 16:04
 13/16 A kérdező kommentje:
gondolom igen:)
2009. szept. 1. 16:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Valószinű, azért 100 % os recept nem létezik(sajnos :D). Próbálkozni kell a lányoknál, minél többször és ne add fel. Ha horogra akadt egy akkor se vidd tulzásba az elején, ne riazd el magadtól.

sok sikert.

2009. szept. 2. 08:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem kezdj 14 évessel, én 17 vagyok, de nem zavar, ja és először barátkozzatok úgy össze a csajjal, hogy ne érje szívroham amikor elmondod, hogy tetszik.

Különben adj neki sunyiban jeleket, amiből tudja, hogy , mi van.

Szép napot 17/F

2009. szept. 2. 20:12
 16/16 carmageddon válasza:
szia ,arra hogy mindenki csak barátként akar azt én meg tudom mondani miért én tegnap előtt kaptam egy választ erre az egyik csajtól . A lényeg hogy azt mondta ha túl rendes meg aranyos vagy akkor be kerülsz a barát zónába , én nem értetem mi a baj azzal ha valaki nem átbaszni akarja a másikat ,de közölte velem hogy ő is ilyen volt és addig ugyan ez történt vele is és hogy jól teszem ha meg akarok változni mert szerinte nem jó .Ja meg persze megkaptam hogy nem nézek olyan jól ki de hát ha egyszer baj van a súlyomal és könyen fogyok akkor mi van ,persze én nem szóltam neki be hogy azért ő se tökéletes. Ja és még azt hozzáteszem hogy néha egy barátság többet ér mint egy kapcsolat és van még időd csalodni a lányokban , de nállam pl van egy jó hatása ennek hogy van ami motivál abban hogy máshogy nézek ki stb . 20/f
2013. szept. 23. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!