Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem egy idősebb lánynál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem egy idősebb lánynál?

Figyelt kérdés
1 és fél évvel idősebb mint én.Amikor felvettem FB re akkor csak csodálkoztam hogy milyen szép.Utánna való napokban többször is néztem mobilról a képeit.Nagyon tetszett nem tudtam elfelejteni.Még most is 1 év elteltével is nagyon tetszik.Nem sokat irunk egymással de amikor ráirok akkor az ő szövegéhez mindig tesz smile ket szinte minden mondathoz vagy van hogy szóhoz.Like olni is szokja a képem én is az övét.Bármenyiszer irok vele mintha érezném hogy ő is érez valamit irántam de nem tudom mit irnák vagy egyátalán mit mernék neki irni.Lehet hogy nem is érez semmit irántam.Valóságban még nem találkoztunk.Ő 15 én 13 de pár hónap és 14 leszek. Szerintetek van bármi esély? :(
2013. jan. 25. 23:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ejnye kisfiam, de mocskos szájú vagy, mindjárt kimosom szappannal.
2013. jan. 26. 10:31
 12/15 anonim ***** válasza:

remélem azzal a lánnyal is ilyen kedvesen, és szépen beszélsz :D

egyébként, ha mi figyelembe vesszük, hogy milyen hülyén írsz, valószínűleg a lány is látja. és buta emberrel senki se akar együtt lenni, jól jegyezd meg. és 13 évesen még nem a csajozás a lényeg, mert akkor háttérbe szorítasz mindent, és nem fejlődsz értelmileg, amint az most is látszik. és majd csak lesel, és lesel, hogy miért nincs normális nőd, csak buta.

2013. jan. 26. 11:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Csajozhat nyugodtan, szépek az ilyen diákszerelmek. Ne álszenteskedjünk emberek, nekünk is volt (még ha akkoriban nem is nyúlkáltunk azonnal a másik bugyijába/boxerébe).

Csak a lánnyal legyen kedves, normális.

2013. jan. 26. 12:42
 14/15 anonim ***** válasza:

nem azt mondom,h nem szép a diákszerelem.

de arra is fel kell kicsit készülni. mármint legyen már valami, amire alapozza ezt a dolgot.

de 13 évesen még kizárt ,hogy érett legyen. ilyenkor még csak az újdonság érzését érzi, azt,hogy ez valami különlegesen jó dolog. de még alapkészségei sincsenek meg.

2013. jan. 26. 14:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Normális ember mindig, minden körülmények között törekedjen érthetően, és a képességeihez mérten helyesen írni. Nekem is gondjaim vannak a helyesírásommal, de nem hányom egymás után a szavakat, hanem érthetően, magyarul fogalmazok.
2013. jan. 31. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!