Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék tapasztalatlan bisex fiúkkal?
Például küldhetsz egy privit ha gondolod.
Én is tapasztalatlan fiatal bi vagyok.
értem. tehát aki fiúval és lánnyal is lefekszik az biztos homokos
igaz-e utolsó?
hm azt hiszem nincs mit ezen szépíteni, nem nagyon álltál be abba ahol az észt osztották.
Lehet sértegetni engem, ha neked ez jól esik, én csak elmondtam a véleményem.
Szerintem NINCS biszexuális ember. Aki már kacsingat a másik nem felé is, szerintem ott csak határozatlanság van. Önmagának hazudik, és azzal, hogy biszexnek mondja magát, megnyugtatja a lelkét, hogy nem homoszexuális.
Saját vélemény, de köss bele, nem izgat különösebben.
lehet a saját véleményed ez, de ellentmond a tényeknek a valóságnak, nincs tudományos alapja
ennyi energiával állítsd azt, hogy a föld lapos
én nem tehetek róla hogy nem ismered vagy nem megfelelően alkalmazol fogalmakat. tudod az a kommunikáció lényege, hogy a te kódolásodat vki dekódolja, és örülsz ha mindketten ugyanazt értitek rajta
most mondom neked, hogy aki nem csak a saját neme iránt érdeklődik (ergo megnézi a csajok seggét, mellét de a fiúk farkát is) az bizony biszexuális, ha neked ez nem tetszik akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!