Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán milyen szöveggel lehet leszólítani valakit?
Figyelt kérdés
Írhattok vicces választ is nyugodtan, de azért normálisnak is örülnék :):D2013. jan. 23. 02:00
62/85 anonim válasza:
Akkor gondolom te nem is szoktál aludni.
63/85 A kérdező kommentje:
Szoktam, tegnap is délután 4kor keltem :)
2013. jan. 23. 03:25
64/85 A kérdező kommentje:
Amúgy nem hittem volna, hogy ilyen sok válasz jön... azt hittem nyugisabb kérdés lesz és a modik nem fogják törölni, de most már biztos, hogy igen, mert itt dumáltunk :D
2013. jan. 23. 03:30
65/85 anonim válasza:
hát nem vagytok semmik. Evés élet nagy dolgai XD
a fősulis éveimet jutatják eszembe, kérdező: max 2x éves lehetsz.
Sztem a kérdés amivel lányt leszólíthatsz utcán, spontán természetesen kell h jöjjön. Bármilyen ürügy, amiből megindulhat a beszélgetés.
66/85 anonim válasza:
szerintem is spontán legyen,nagyon meg lehet érezni ha valaki erőltet valamit..pedig a 02:46-os,amiket írt,azok nagyon jók..poénnak :D vagy szórakozni..báár,némelyik használható :)
67/85 anonim válasza:
Figyelj! Szép a hajad, szagod nem rossz! Járunk?
68/85 anonim válasza:
Tényleg magadtól kell jönnie. Legyen természetes.
De Foley-nak hála eszembe jutott egy sablon:
- Hé Axel, nincs egy cigid?
69/85 anonim válasza:
Hát valakik nem tudtak aludni. Pedig jót tesz, néha az agynak is.
70/85 anonim válasza:
68-as meglepődnél ha tudnád miért Foley a nicknevem.
69-es attól még,hogy este nem aludtak napközben alhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!