Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tetszik nektek ez a szöveg? Drága angyalkám, tündérkém te vagy az életem értelme Annyira szép vagy hogy azt nem lehet szavakkal kifejezni Egész nap csak rád gondolok Ha megfognád a kezem belehalnék a boldogságba
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 16:17
11/21 Thurston válasza:
Az egy dolog, hogy nályas, de totál közhelyes is.
12/21 anonim válasza:
inkább valami egyszerűbb, hétköznapibbat és szívből jövőbbet találj ki:) ami természetesebb. meg ne essél túlzásokba:D
14/21 anonim válasza:
az angyalka és a tündérke együtt sok...meg úgy az egész eléggé nyálas...igazuk van a többieknek
sztem vmi személyesebbet kellene mondanod vagy megfogalmaznod...hogy pl mikor ezt meg azt csináltuk/csináltad/mondtad életem legboldogabb perce volt...
de azért nem kell túlzásokba esni ;)
15/21 anonim válasza:
persze szép csöpögős, ami még nem is lenne gond...de tegyük fel hogy megtörtént amire hajtott az illető és utána is ilyen "szépeket" fog írni? Vagy ez csak múló szeszély???
16/21 anonim válasza:
Elhánynám magam, ez annyira szar.
17/21 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy szeretlek kicsim, de FRADI játszik nemlátod???? köszi.:D
18/21 anonim válasza:
,,Ha megfognád a kezem belehalnék a boldogságba"
Hát akkor jobb h nem ismerjük egymást, mert ha haverok lennénk és kezet fognánk találkozáskor, akkor engem lecsuknának ember ölésért...
Előttem kommentelőnek: Hajrá FRADIIII!:D
19/21 A kérdező kommentje:
LOOL
XD
2010. febr. 7. 22:28
20/21 anonim válasza:
Meg aztán van még olyan is, hogy:
Kedvesem, jól tudod mennyire imádlak, jó vagy az ágyban és kívánlak, de hogyha a FRADI ma le x-szel, éjszakára felejts el:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!