Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon ciki ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha a barátom sokkal vékonyab nálam?

Figyelt kérdés

2-napja randizgatunk de a fiú kb10 kilóval kevesebb nálam :"D

Nagyon cikin érezném magam azt hiszem ha levetkőzésre kerülne a sor :"/

Szerintetek ?

2013. jan. 20. 23:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem ciki...
2013. jan. 20. 23:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha vetkőzésre kerül a sor, akkor nem a külalak lesz ami gondot okozhat.
2013. jan. 20. 23:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor lenne baj, ha a csiklód nagyobb az ő péniszénél
2013. jan. 20. 23:07
 4/12 anonim ***** válasza:
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Őszinte leszek, kicsit az. Ő valószínűleg szeret téged, különben nem randizna veled, de a szexben gondot okozhat, hogy nem fog tudni rendesen mozgatni
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem 4,5 évig egy nálam 20 kg-mal könnyebb pasi volt a párom... és imádott... és a mai napig így van vele... ha egy pasinak az jön be hogy nem vagy csontsovány...ami általában így van... akkor fölösleges aggódnod... meg amúgy is... képzeld el ha te is csontos lennél... akkor tuti nagyon fájdalmas lenne a szex XD
2013. jan. 20. 23:17
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
nem ciki, csak nevetséges.
2013. jan. 20. 23:24
 8/12 anonim ***** válasza:
de bunkó vagy.. tudod mi az a 10 kiló különbség? semmi... nem is látszik... remélem tapasztalatból írod.. ha már ilyen jót röhögsz rajta...mert az életben nem tűnik fel senkinek...
2013. jan. 20. 23:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem gáz. Befolyásolható tényező ezért merem leírni. De nehogy már egy nő hordja a nadrágot egy viszonyban.

Az úgy a jó,ha a férfi nagy erős izmos, a nő meg kis törékeny cica. De az egy kész röhely,amikor a nő szinte a hóna alá csapja az ő kuketta pindurlegényét.

2013. jan. 21. 02:12
 10/12 anonim ***** válasza:

ha am nem egy pogpácika hanem normális testalkatú te meg csak kövér vagy akkor nem :D amén a ducikra jobban bukom erre rájöttem már pár hónapja xd

f19

2013. jan. 21. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!