Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogy teremtetek kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy teremtetek kapcsolatot idegenekkel?

Figyelt kérdés
A kerdesem az lenne ha latnatok valakit aki nagyon tetszik nektek es odamentek hozza akkor mirol beszeltek vele? Nemtudom hogy valami sablonos duma kene vagy valami viccesebb? Otletek?
2013. jan. 20. 20:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

mert ha utcán történne ugyanez(idegenekkel kapcs. teremtés) r*bancnak lennék hívva

2013. jan. 20. 21:01
 12/20 anonim ***** válasza:

"Es ha beszelek vele hogy tereljem a szot hogy tetszik?"

- Most arra gondolsz, hogy terelheted a szót úgy, ahogy tetszik? Nem értem, miért kellene úgy terelni ,ahogy neked tetszik; neked elsősorban aktív hallgatónak kell lenned.

VAgy arra gondolsz, hogy tereljed úgy, hogy megmond, tetszik a csaj? Nem értem, miért kellene ezt elmondani neki.

2013. jan. 20. 21:02
 13/20 anonim ***** válasza:

sehogy :(

:D

2013. jan. 20. 21:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Szegény srácok úgy szétoffoljátok elmegyek egy melegbárba berúgni. Csak hogy valami infot is hallj, igazából szinte mindegy mit mondasz neki, ha tetszel neki akkor venni fogja a lapot, ha meg nem akkor nem. Dicsérd meg a cipőjét kérdezd meg hol vette(mert anyukádnak is ilyet szeretnél:D).
2013. jan. 20. 21:09
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem itt arra gondolok hogyha beszelek vele a buszon akkor mirol beszeljek neki hogy lassa hogy tetszik nekem es esetleg megadja a telefonszamat?
2013. jan. 20. 21:11
 16/20 A kérdező kommentje:
Koszonom hogy egyket ember legalabb arra meltat hogy normalis valaszt ir!
2013. jan. 20. 21:12
 17/20 anonim ***** válasza:

"Nem itt arra gondolok hogyha beszelek vele a buszon akkor mirol beszeljek neki hogy lassa hogy tetszik nekem es esetleg megadja a telefonszamat?"

- Ha nem teljesen fogyatékos, tudni fogja, hogy azért beszélsz vele, mert tetszel neki. A Te dolgod, hogy még ennek ellenére is nntartani egyfajta látszatot, hogy azért mégse legyen olyan egyértelmű.

Hogy megadja-e a számát, attól függ, mennyire tűnsz megbízhatónak, és hogy egyáltalán tetszel. Utóbbira nincs csodaszer.

2013. jan. 20. 21:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Már majdnem ajánlottam neked Pataky Attilát, hogy kérj tőle tanácsot, de akkor írtad, hogy nem az ufokról van szó. :D
2013. jan. 20. 21:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Sehogy... szociális fóbiám van, és otthon ülök, mert nem merek kimozdulni :/
2013. jan. 20. 22:29
 20/20 anonim ***** válasza:
^ nekem is
2013. jan. 20. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!