Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lány illene hozzám? Akit érdekel annak küldök képet is!
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami nagy társasági ember, se egy nagy partyarc, szeretem a jó humort, vicces, poénos dolgokat, szerintem egy kapcsolatban is egyik legfontosabb dolog, hogy tudjak őszintén nevetni együtt egy lánnyal. Emellett fontosnak tartom a gyengédséget, szeretet, őszinte érzelmeket, de azért nem szeretem a nyáladzást, meg a túlzásba vitt érzelmeskedést sem. Kevés embernek nyílok meg igazán, de az a kevés szinte mindent tud rólam.2013. jan. 20. 20:01
1/19 A kérdező kommentje:
Aki képet is kérne az írjon megyét és kort, priviben is írhattok!
2013. jan. 20. 20:03
2/19 anonim válasza:
olyan, aki egy hullámhosszon van veled
3/19 anonim válasza:
Egy ilyen lányt tudnék elképzelni neked:
4/19 anonim válasza:
Békes megye. 19/L küldj képet. :)
6/19 anonim válasza:
Pest megye, 25/F
De ez minek ahhoz, hogy küldj egy képet?
7/19 anonim válasza:
Hajdú-bihar 21L, küldj képet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!