Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik elvben hisztek?
Csak a külső számít. EZ gerjeszti a nemi vágyakat, ezaz alapja a jó szexnek. A belső sem örök, az is elenyészik, csak az ostoba estimese szintű túlvilágihívők agyréme ez. Személyiségre is változik az ember, egyre kiábrándultabb, egyre unalmasabb lesz, egyre elhidegültebb, egyre csalódottabb idővel a zöme.
Csak akiknek nincs másuk a klassz jellemükön kívül, azok nyilván nem a külsőt fogják elsózni, hanem a belső tulajdonság mellett lobbiznak. Tegyék nyugodtan nem zavar, csak én nem értek ezzel egyet. nem az én asztalom.
a külső és a belső is változik, egyik sem állandó, öregszünk, változunk, alakulunk, elviselhetetlenné válunk párunk számára, másoknak meg bejövünk, szakítunk az egyikkel, összejövünk másikkal
az ember személyisége sem állandó
a külső megfog, a belső megtart áll hozzám a legközelebb
sajnos volt pár hátrányos kinézetű, csúnyácska barátnőm életem során, akikkel szánalomból jöttem össze és azt hittem, hogy azért, mert nem "jó nők" kedvesebbek, hűségesebbek, odaadóbbak, megbízhatóbbak, okosabbak, intelligensebbek, de sajnos pont az ellenkezője bizonyosodott be
most már válogatósabb vagyok, nem hiszek az olyan előítéletekben, hogy a csinos lányok mind buták és hisztisek, hűtlenek, a csúnyácskák meg hűségesek, kedvesek és okosak
egy nőben mindennek egyben kellene lennie: szexi külső, kedves személyiség
Külső megfog belső megtart.
Viszont nekem már volt úgy,hogy a belső fogott meg és akkor még nem láttam az illetőt.15/L
Első azt hittem egy tankcsapda dalt kezdesz el :)
Amúgy szerintem mindkettő számít.
Külső meg fog belső megtart
ez eddig,és most is müködik nálam.
Mindkettő számít.
Attól,h a külső megfogott,még fenn kell tartani a "szintet".
Pl. sajnos sok férfi akkor csalja a nőjét,mikor az terhes,mert megváltozik a külseje,szóval csak a belsővel nem lehet megtartani valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!