Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi könnyűvérű csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi könnyűvérű csaj?

Figyelt kérdés
Nők nagy része egy kis noszogatás után megengedi hogy lefeküdjek vele. Az hogy van barátja még az se számít sokszor.
2013. jan. 19. 21:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A nöknek.is ugyanugy igényük van.szexre.Miért baj ha valaki kiakar elégülni?
2013. jan. 19. 21:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Mire jó az, hogy foglalt nőket akarsz kefélgetni? Attól függetlenül, hogy minősíti azokat a "nőket" is akik hanyattvágják magukat neked, ha van is valakijük.
2013. jan. 19. 21:42
 13/17 Doktor Jo ***** válasza:

A legtöbb ember nem tudja elismerni azt, ha zátonyra fut a kapcsolata. Ezért inkább félrenéz mintsem szembenézne a problémáival, ami az élete mindennapjaivá válik. Keres valakit aki megteszi neki azt, amit a kapcsolatában nem kaphat meg.

Egyébként, addig van kereslet, amíg kínálat is van rá. Ha nem lenne minden 4 csajnak fehérneműs képe fészen, akkor nem lenne minden 4. pasi aki első randin a szórakozóhely mellékhelyiségében akarna cumiztatni.

2013. jan. 19. 21:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Te ugyanúgy lefekszel velük, mint ők veled...

Na de, hogy a kérdésre is válaszoljak:

-Én azért lettem az, mert amikor többet reméltem a pasiktol, és tartottam magam, akkor sem akartak volna mást... Akkor minek legyek más, ha úgyse megyek vele semmire?...

2013. jan. 19. 22:27
 15/17 anonim ***** válasza:
sajnos én nem találkozok ilyen könnyűvérű lányokkal... :(
2013. jan. 19. 23:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Kerdezo: hany eves vagy? Es hany evesek a csajok? Mert nagyon nem mindegy...

Ennyire jo pasi lennel?

2013. jan. 19. 23:48
 17/17 anonim ***** válasza:
A 3. fél valóban nem hibás, ha a csaj belemegy a dologba, akkor nem szereti a barátját, hanem balféknek tartja. Ezzel csak jót tesz a 3., mert előbb utóbb kiborul a bili és kereshet magának a srác (akit megcsalt a csaja) egy normális barátnőt!
2013. febr. 12. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!