Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet öleléssel v. puszival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet öleléssel v. puszival kezdeni az első randit?

Figyelt kérdés

Lesz egy randim egy olyan lánnyal , akivel még sosem találkoztam.

Szerintetek kicsit tolakodó dolog ez így vagy nem ?

16/F

2013. jan. 19. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Dehogy is. én olyasoknak is szoktam adni akik messze nem a b nöim. Söt el is várják.
2013. jan. 19. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tolakodó ez így. :)
2013. jan. 19. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
mi is randin találkoztunk elöször, ölelés volt, meg 2 puszi (arcra), de határozottan, ne úgy, hogy felemeled a kezed, aztán visszateszed magad mellé, aztán mégis átöleled, hanem csak lazán :) az be fog neki jönni
2013. jan. 19. 16:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Na ezt jó látni. Nem akarok úgy tűnni a csaj szemében , hogy nem vagyok biztos a dolgomban vagy kiszúrja , hogy parázok.

Alapvetően sosincs baj a lazasággal meg az önbizalommal nálam , csak ez lesz az első értelmes randim így a tapasztalatlanság ad nekem némi kételyt :)

2013. jan. 19. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!