Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap mozi csajommal. De mit szabad a moziba csinálni?
sziasztok!:D
16 éves fiú vagyok barátnőm most lesz 16:)
7 hónapja együtt vagyunk.
most megyek vele másodjára moziba, de én utálok moziba menni:/ csak azért mert az olyan snassz szerintem, hogy nézzük a filmet és nem csinálunk semmit. közös filmezést NEM engednek a szülei.. (ebbe ne is mennyünk bele)
szóval rávett, hogy elmenjünk. romantikus vígjáték lesz de nem tudom hogy hogy érjek hozzá esetleg smároljak e vele vagy hasonlók. gondoltam arra, hogy úgy végig nézni, hogy az ölembe ül:D de szerintem azért megszólnak..
kérlek segítsetek mert fontos:)
Szerintem szabad a filmet nézni. Azzal nem sértetek meg senkit :)
Egyébként fog meg a kezét, esetleg át is karolhatod, stb... a többi meg jön, hogy ha látod mit akar.
7 honapja együtt vagytok és elrángat oylan helyre ahova nem szeretsz menni.... gyönyörü.. pláne romantiokus vigjátékra... marhára ismerhet.
öledbe ülhet ha leghátra ültök, mások elött igy ülni parasztság.de még smárolni is. engem nagyon zavarna hogy azt kelljen bámulnom magam elött...
normális ember filmet nézni megy, amugyis smárolni ingyen is lehet mi értelme pénzt kiadni hogy ne is nézzétek a filmet? ha az én pasim probálkozna be moziban tuti elküldeném a busba... én a filmért megyek nem romantikázni. de ti tudjátok.
Moziban??? Hát kisfiam, mit szabad egy moziban??? Szted mit?? Na?? Hát filmet nézni!!!!!!!!!!!
Odasz.rni meg kiheréltetni magad nem szabad, azt máshol!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!