Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok változtatni a baráti körömön! Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Hellosztok! 16/fiú vagyok és arról lenne szó, hogy nekem van egy nagyon erős baráti köröm akikkel mindig mindenhova együtt megyünk !!! vagyunk vagy 6-7-en és az a gond, hogy mindig mikor megyünk vhova (általában kocsma) egyszerűen nem tudok mellettük csajozni!!! :) :( mert én szeretek csajozni csak a barátokkal van a gond mert sose segítenek, ráadásul mindig olyan helyre ülünk a kocsmába is ahol senki se lát meg senki sincs ott ahol azt se tudják hogy egyáltalán vagyunk!!! és mikor mondom nekik hogy menyünk ki a teraszra mert ott ül kint mindenki akkor kérdezik hogy "de minek?" , én meg mondom hogy csajozni meg nézelődni!! és erre annyit mondanak hogy "nem megyünk sehova, itt maradsz te is, úgysincs kint jócsaj" !!! és aztán mindig vesznek nekem egy sört és ezzel vesznek rá hogy maradjak a seggemen!!! én most arra akarok kijukadni hogy nincs egy olyan haverom akivel ketten mennénk és csajoznánk meg ilyenek!!!!:S egyedül nem tudok meg nem is jó:S! mondjuk 1x bejött:)2009. aug. 30. 16:57
1/5 anonim válasza:
hát monnyuk menny el csajozni nélkülük.. pár órát csak kibirnak nélküled:)
2/5 anonim válasza:
Mit vársz a barátaidtól, hogyan segítsenek? Ha nem tudsz magadtól összeszedni egy nőt és még ebben is mástól várod a segítséget, akkor előbb utóbb egy balf*sz leszel. Nem bántani akarlak, de ez az igazság. Nem tudom ki, hogy van vele de ha hozzám valaki jön a haverjával "csajozni" akkor már fordulok is el. A barátaidnak mondd el mi a bajod, és ne hagyd magad megvesztegetni egy sörrel. Ha emg nem reagálnak, akkor ismerkedj. Előbb utóbb lesz oylan haverod akivel tudtok menni.
3/5 anonim válasza:
Milyen barátaid vannak neked hogy nem csajoznak?
Énis 16/F vagyok.
Mi klubba szoktunk lejárni, kb 10-en. Ti is menjetek klubokba, ott nem ülni szoktak, hanem mozogni, így könnyen összeakadhatsz nőkkel, és nem hiányolnak a haverok, ha eltűnsz 1-2 órára.
Pesti vagy? Irány a Gödör klub - 5. ker, Erzsébet tér.
4/5 A kérdező kommentje:
Debreceni!
2009. aug. 30. 18:12
5/5 anonim válasza:
pedig a jazzben, fácánban remekül lehet ismerkedni, akár egyedül is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!