Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják ezt szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Slukk kérdése:

Miért mondják ezt szinte állandóan?

Figyelt kérdés
Nos azt szeretném kérdezni,hogy sok lány miért mondja azt egy fiúnak,miközben egész jól elvannak,hogy "Bocsi,de nem szeretnék tőled semmit,maradjunk inkább barátok" Vagy "Szeretlek,de nem úgy". A lányon látszik,hogy nagyon odáig van a fiúért,de közben sehol semmi.Utána meg visszahallani,hogy ki van borulva,hogy miért nem talál egy rendes srácot.Hol vannak az olyan lányok/nők akik nem csak barátot látnak egy normális fiúban? Sok lány mondja rólam,hogy milyen rendes,aranyos,kedves vagyok velük,mindig örömmel fogadnak,ha meglátnak,de ha próbálnék rányomulni,persze fokozatossággal,már az elején előjönnek ezzel a barát dologgal. 19/F

2013. jan. 18. 22:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

egyszerűen az van, hogy nem jössz be úgy a lánynak. nekem is volt egy fiúbarátom, tök jól elvoltunk meg minden, de nem vonzódtam hozzá. kicsit kellemetlen volt, mert néha úgy éreztem, ő többet akarna. most van barátnője akivel boldogok, én meg még keresem az igazit :)

te is megtalálod :)

20/L

2013. jan. 21. 01:51
 12/12 anonim ***** válasza:

ja, és ez a nőkbe be van kódolva, meg mert nem fekszel hanyatt előttük szöveg szerintem elég hülyeség.

szerettem a srácot, mint barátot. egyszerűen nem akartam többet tőle.

és nem baj ha kedves vagy ;)

előző voltam

2013. jan. 21. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!