Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
úgy unok már egyedül lenni, ti nem lányok?
Miért vagy(tok) egyedül?
(én is egyedül vagyok)
Hát hogy miért vagyok egyedül...Erről lehetne egy hosszú regényt írni de inkább röviden írom le
A lányok többsége nagyon felszínes,tehát tökmindegy milyen vagyok belülről nem kellek nekik.Tudom ha változtatnék a külsőmön akkor más lenne a helyzet de én nem akarom azt hogy a külsőmbe szeressenek bele a csajok,a belsőt viszont senkit sem érdekel
A másik meg az hogy én nagyon különbözök a többi embertől,más az életfelfogásom,tehát nem vagyok a birka csorda tagja így nem csoda hogy nem jövök be a csajoknak
Inkább otthonülős vagyok,szeretek videójátékokkal játszani,azt meg semelyik csaj sem tűrné meg
A kapcsolatok csak gondokkal járnak.Ráadásul engem már tönkre tettek lelkileg a nők,még egy kudarcot nem bírnék ki,ezért nem is közeledek senkihez sem
Teljesen adom amit mond az utolsó. Mondjuk én jól is nézek ki és belülről is tökéletes vagyok, na de ez most mellékes.
Egyszerűen kiégnek az emberek, eléggé hamar... Ráadáusl a nagy semmire. Ez a 21. század.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!