Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, lecci irjatok! Nektek mi fontos egy lanyban, mi kelti fel azerdeklodeseteket?
Számomra szép és vonzó külső.
Kicsit bolondos,félénk.Kedves,értelmes.
Nekem az kell,ha meglátom,érezzem,hogy kell nekem.
Semmi más.23 éves vagyok.
-Jó tartás
-Arányos test
-Alacsonyabb nálam
-Könnyebb nálam
-Pluszminusz 2 év annyi idő mint én
-Jók a fogai
-Dús, eredeti haja van
-Finomak a vonásai
-Vicces
-Eredeti
Ennyi kb.
24.
Igazából annyi, hogy legyen természetes :)
Ne legyen egy kiló smink meg levágott szemöldök újrafestve... az ilyeneket nem szeretem, ezt túlzásnak tartom. Legyen őszinte, ne vihorásszon ész nélkül, inkább legyen egy kicsit visszahúzódóbb mint az a nagyszájú stílus. Ha túl nagy melle van, az nem jön be, alkatra lehet vékony, normál de nagy is csak ne legyen kövér vagy sovány, mert az nem egészéges.
Szóval szerintem külsőre én nem várok el semmi extrát, belsőre meg az, hogy tudjon lányként viselkedni. Ne az a konzumidióta tipikus kirakati szajha legyen, tudjátok.. ez a napjaink "ideálja" amit a média is sugároz.
Egy normális értékrenddel bíró, szerethető, vidám, aranyos csaj, nő, lány vagy ahogy tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!