Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el randira?
Egy másik osztályba jár egy tök jó csaj. Még sosem beszéltünk, ő elég menő én meg nem. Pénzem sajnos nincs.Van valami esélyem, vagy marad a CSI meg az animék?
13/F
csaj? nem inkább kislány?
mesézzél te még nyugodtan.
Én úgy gondolom semmi esélyed:D
Ha fordítva lenne, hogy te lennél a menősrác, ő a visszahúzódó kiscsaj, akkor talán. Nálam például ezvolt:) A lány titokban szeretett, de nem tudatta velem, mert félt. Ő visszahúzódó tipus volt, én pedig az ugymond "menők" közé tartoztam. (manapság már kiléptem a csoport köreiből szerencsére:D)Láttam, hogy órán szünetben stb. sokat néz engem, elkezdtem vele beszélgetni, persze ő zavarba jött. Fb-n bevalotta hogy szeret, jobban megismertem és kiderült, azonos az érdeklődési körünk. amúgy szépcsaj csak az önbizalma a béka valaga alatt volt:D Próbáld meg teis, nem veszthetsz sokat, egyszer élsz. Én szerintem ha lepattint, akkor hagyd békén:) De a véleményem az, hogy "menő" fb majmokkal nemnagyon kéne barátkozni, nemhogy járni. Maradjanak meg a saját virtuális világukban, és a szép fürdőszobai tükrükkel. Bocsi a hosszú válaszért:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!