Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Asszem beleszerettem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilikécske kérdése:

Asszem beleszerettem az unokatesómba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bejövök neki, azt tudom. Mindig sexynek hív meg kéri, hogy megnézhessen bugyiban melltartóban. Egyszer még kedvességből meztelenül is megmutattam magam. Mindig simogat, egyszer már csókolóztunk is. Szerintetek? Én 14 ő 26.
2013. jan. 17. 09:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Remélem csak fake kérdés, de ha nem:

Ha veled egykorú lenne a csávó, akkor azt mondom oké. De majdnem dupla annyi mint Te! Legyen eszed!!! Mit teszel, ha ezt megtudják a szüleid, vagy a család többi tagja? A csávóval vannak nagy bajok, hogy kihasználja a 14 éves még naív unokahugocskáját. El kéne küldeni orvoshoz,mert ez nagyon abnormális. Szállj ki ebből, amíg nem késő! Keress hozzád illőbbet (korban is)! Rengeteg srác van a világon, és neked pont Ő kéne? Úristen,ezen most nagyon kiakadtam...vannak ilyen férfiak???

2013. jan. 17. 13:52
 12/16 A kérdező kommentje:
Miért mindenki a korunkkal jön? >< A korabeli lányok befásult p*csák, a krombeli pasik meg éretlenek hozzám.
2013. jan. 17. 14:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Lehet hogy te 14 évesen 16 éves szinten vagy ... de akkor ő 26 évesen van 16 éves szinten. Nem veled van a baj, mert te egy naiv kislány vagy .. uncsitesóval van baj, mert neki pedomaci szindrómája van ...

Nyugodj meg, ha egy 26 éves felnőtt férfi, 14 éves kislányra gerjed, az beteg!

2013. jan. 17. 14:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor én nem a koroddal jövök, mert szerintem sokkal rosszabb az a tény, hogy rokonok vagytok. Szerintem gondold át még egyszer, hogy biztos beleszerettél-e... mert az sem biztos. Aztán meg hagyd a fenébe. Vagy mégis mit akarsz tenni? Nem zavar, hogy az unokatestvéred? Semmi mást nem tudsz tenni, mint valahogy "kiszeretni belőle". Ne találkozzatok, de leginkább ne mutogasd magad neki, és ne hagyd, hogy simogasson.

Amúgy nem értem pontosan, hogy mire gondolsz, mikor azt kérdezed hogy mit tegyél. Te szeretnél tőle valamit?

2013. jan. 20. 09:57
 15/16 SevN ***** válasza:
Szerelem nem ismer határokat?! :D
2013. jan. 21. 08:36
 16/16 anonim ***** válasza:
ha nem állsz le és nem vered ki ezt a hülyeséget a fejedből, hogy belezúgtál az uncsi tesódba akkor nagyon, de nagyon csúnyán meg sz*patod magad... felnőtt korodban szexuális problémáid lehetnek majd, szóval mivel nincs még eszed és nem kérheted ki szülők és naív barinők véleményét jó ha ránk hallgatsz és ezt az egészet úgy ahogy van elfelejted...
2013. jan. 22. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!