Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hódíthatnám meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódíthatnám meg?

Figyelt kérdés
Szeretek 1 fiut, aki a barátnőmre hajt, de mi is eléggé összebarátkoztunk a sráccal. Jól kijövünk 1mással, de szerintem ő csak barátnak tart, közben a barátnőmnek udvarol, aki nem akar vele járni.
2009. aug. 29. 22:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát hátha feladja és összejön veled, továbbra is találkozgass vele és majd összejön.
2009. aug. 29. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha a barátnődre hajt ez azt jelenti hogy jobban bejön neki a barátnőd mint te, szóval felejtős szerintem. Maradj a barátja aztán lehet hogy idővel belédszeret
2009. aug. 29. 22:25
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen,de hogy hozhatnám a tuttára,hogy nekem bejön,vagy milzen jelet adjak neki???
2009. aug. 29. 22:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Milyen kommunikálási lehetőségetek van. Leírtakból ítélve személyesen is találkoztok. Apró jeleket adj neki, legyél vele kedves stb. Sms-t írj neki ha van rá lehetőség, vedd fel msn-re, üziket irj neki oldalakon stb.
2009. aug. 29. 22:30
 5/11 A kérdező kommentje:
De mégis konkrétan milyen apró jeleket????
2009. aug. 29. 22:33
 6/11 anonim ***** válasza:

korodból ítélve akkorát hogy eléállsz és a szemébe mondod. Nagyjából még akkor sem fogja érteni.

Persze leszavazhattok, de gondolj bele egy kis rációval. Kedves leszel vele, ő pedig mondjuk elkönyvel legjobb barátjának. Esélytelen, amúgy meg nincs az a csók ami kimossa a szádból a nincs ló jó a szamár is ízt. Hiddel.

Eléállsz őszintén, nyílt sisakkal. Ha nem vesz komolyan akor neked sem kell ezekután őt. Viszont legalább már tudja, hogy van valaki aki odavan érte. És ez később még nagyonjól fog neked jönni:)

2009. aug. 29. 22:36
 7/11 anonim ***** válasza:
ha a barátnődre hajt baromira felejtős számodra a srác, legfőképpen azért mert a BARÁTNŐDRE hajt, lányok közt is van ám betyárbecsület! különben meg, ha te tetszenél neki rád hajtana.
2009. szept. 1. 16:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Csak hogy én nem ezt kérdeztem,utolsó válaszoló,de jóóóówan!!!!
2009. szept. 7. 11:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha a barátnődre hajt és őneki nem tetszik a srác (ezt javaslom vele is dumáld meg,lehet h nem akarja bevalani)

Am ha a srác nem vesz észre akk vagy túl fiatal vagy pedig hüje és vak. Ha az utóbbi akk felejtsd el. Am hogy nézel ki???

2009. szept. 8. 21:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Sötétbarna,göndör hajam van,Barna szemem,meg (szerencsére) nincsenek súlyproblémáim.Asszem ennyi...
2009. szept. 9. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!