Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon így akar lekoptatni?
Ismerkedek a neten egy pasival.3 nap múlva lenne randink.Eddig minden nap kommunikáltunk egymással e-mailben és facebookon.2 napja viszont nem reagál a levelemre,facebookon sincs fenn,vagy ha épp fenn van 2 másodperc alatt lelép chat-ről,ahogy meglátja hogy felléptem.
Tudom hogy mostanában sok a dolga,tanulmányt kell írnia.De szerintem 2 perce lenne reagálni valamit,mondjuk azt hogy nem érdekelsz mégsem,vagy bocs majd később írok ha több időm lesz.Nem bántottam semmivel,mindig korrektek voltunk egymáshoz.Tanult,intelligens emberről van szó és nem vagyunk már kamaszok sem.Ezért nem fér a fejembe,hogy mi lehet most.Kérdeztem tőle ma reggel e-mailben hogy akkor hogy legyen a randi,de semmi válasz nem jön.Többet nem akarok írni,keressen ő.Ti mit csinálnátok a helyemben?Várjak még pár napot?Bunkóság lenne,ha szó nélkül lépne le...
Ennyiből megadom a szomszédom nevét, mondok róla pár infót, beírhatod a google-ba is - hiszen igazak lesznek, de NEM ÉN LESZEK.
Ne áltasd magad.
"Beírtam a nevét a google-ba és megtaláltam róla minden infót,amit ő is mesélt."
Ez semmit nem jelent.
Te még mindig nem érted amit írni próbálunk, de megértem ...
Szóval, a lényeg az, hogy nem is biztos, hogy az ő nevét adta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!