Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon így akar lekoptatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon így akar lekoptatni?

Figyelt kérdés

Ismerkedek a neten egy pasival.3 nap múlva lenne randink.Eddig minden nap kommunikáltunk egymással e-mailben és facebookon.2 napja viszont nem reagál a levelemre,facebookon sincs fenn,vagy ha épp fenn van 2 másodperc alatt lelép chat-ről,ahogy meglátja hogy felléptem.

Tudom hogy mostanában sok a dolga,tanulmányt kell írnia.De szerintem 2 perce lenne reagálni valamit,mondjuk azt hogy nem érdekelsz mégsem,vagy bocs majd később írok ha több időm lesz.Nem bántottam semmivel,mindig korrektek voltunk egymáshoz.Tanult,intelligens emberről van szó és nem vagyunk már kamaszok sem.Ezért nem fér a fejembe,hogy mi lehet most.Kérdeztem tőle ma reggel e-mailben hogy akkor hogy legyen a randi,de semmi válasz nem jön.Többet nem akarok írni,keressen ő.Ti mit csinálnátok a helyemben?Várjak még pár napot?Bunkóság lenne,ha szó nélkül lépne le...

2013. jan. 16. 19:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ennyiből megadom a szomszédom nevét, mondok róla pár infót, beírhatod a google-ba is - hiszen igazak lesznek, de NEM ÉN LESZEK.

Ne áltasd magad.

2013. jan. 16. 19:30
 12/19 anonim ***** válasza:

"Beírtam a nevét a google-ba és megtaláltam róla minden infót,amit ő is mesélt."

Ez semmit nem jelent.

2013. jan. 16. 19:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem szépen fel lettél ültetve.
2013. jan. 16. 19:37
 14/19 anonim válasza:
Én is elmesélhetnék magamról itt mindent, mégse lennék benne a google-ban, ha igen akkor valami celeb volnék. Tuti kamu az egész.
2013. jan. 16. 19:40
 15/19 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy eddig csupa szerencsétlen figurát fogtam ki.Már kezdtem azt hinni,végre kikerülök ebből az ördögi körből.Oké értem hogy ennyi volt,de azt hittem ő ennél intelligensebb,hogy szó nélkül faképnél hagyjon.Ez van,hozzá kell szoknom.Csak a szombat volt megbeszélve,órára pontosan még nem beszéltük meg a randit.Azt mondta,a héten még ráérünk megtárgyalni ezt.Hát látom....
2013. jan. 16. 19:41
 16/19 A kérdező kommentje:
Azért van benne a google-ban mert kicsit ismert ember,de nem szeretném itt leírni hogy ki.Hivatalos oldalok szólnak róla,tehát nem kamu.Nem is ez a lényeg,hanem hogy ez ismét velem történik meg,hogy így felültetnek...
2013. jan. 16. 19:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Te még mindig nem érted amit írni próbálunk, de megértem ...

Szóval, a lényeg az, hogy nem is biztos, hogy az ő nevét adta meg.

2013. jan. 16. 19:46
 18/19 A kérdező kommentje:
Értem...hát most már mindegy.Szombatig várok és ha nem jelentkezik,akkor felejtős...köszönöm nektek a válaszokat!!
2013. jan. 16. 19:50
 19/19 anonim ***** válasza:
És név szrint ki az?
2013. jan. 16. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!