Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha 14 éves lánylétemre 153-155 cm magas vagyok?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy milyen kis picike vagyok meg minden.Nem szeretek alacsony lenni, genetikai okokból sem fogok nőni, apukám 168 cm, anyukám 10 cm-el kisebb.2013. jan. 15. 19:11
11/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Csak eddig az összes barátnőm már súrolják a 178-at, én pedig itt több mint 20 centivel kisebb vagyok :D
2013. jan. 15. 19:22
12/25 anonim válasza:
nyugi, semmi baj, a magam nevében tudom írni, hogy imádom a kis filigrán lányokat! :-) - de biztos eléggé nagy a rajongótábora az ilyen alkatú lányoknak!
13/25 anonim válasza:
Én is szeretem az alacsony lányokat. Lehet, hogy Látens pedofil vagyok O.o Valaki küldjön el Pszichologushoz gyorsan.
15/25 anonim válasza:
Én is pont ekkora vagyok, pedig én már 17 vagyok. Mostmár teljesen hozzászoktam és nem zavar. Sőt előnye is van, mert nem szeretném, hogy a pasim alacsonyabb legyen nálam, és ne tudjak emiatt magassarkút viselni.
Nekem is sokan mondják, hogy kicsi vagyok, de inkább csak lányok. A pasik nagy részét nem igazán érdekli.
Jó tanács: Próbáld mindennek az előnyeit nézni, és sose a hátrányát. Nekem egy ideje nagyon beválik és nem rágódom apró butaságok miatt.
17/25 anonim válasza:
Nem. Csak ti lányok vagytok ilyen magasságmániások. Gondolom neked is az égimeszelők jönnek be, az esetleg gáz, h hülyén néznétek ki egymás mellett egy 190 centis sráccal.
18/25 anonim válasza:
Prof
talán mert Te kérted rá h küldjenek el. am nyugi akkor nem vagy pedo ha a csajod életkora már 2 számjegyű x)
19/25 anonim válasza:
Pont hozzám való vagy! :D
Én meg 165 magas fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!