Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elittárs társkereső oldal?
Sziasztok! Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Az biztos, hogy a marketingre nem sajnálják a pénzt, az hogy elit-e vagy sem? Mindenki maga dönti el, de semmivel sem jobb, mint bármely más társkereső.
Csalás az egész "ez más mint a többi" ja persze, csak arra megy ki játék hogy fizessék be a prémium tagsági díjat. "Minden adatlapot ellenőrzünk"-milyen érdekes ezek ellenére, már találtam ott híres előadóművészt, akiről nem gondolnám, hogy az ismerkedés ezen formájára szorul.
Próbáltam felvenni a kapcsolatot az üzemeltetőkkel bizonyos kérdésekben de válaszolni nem szokás.
"Köszönöm, én távol szeretnék maradni ezektől az állatfajtáktól itt a társkeresőn is. Ha tehetném az utcán és a boltokban még látni sem akarom őket. Ha ez felsőbbrendűség, akkor legyen."
Akkor vonulj zárdába, vagy esetleg tudok egy-két javaslatot még! Herótom van az ilyenektől mint te.
"elittárs"=bullshit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!