Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudassam, hogy tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam, hogy tetszik nekem egy fiú? Nem vágja a jeleket.16/l

Figyelt kérdés
Megkértem, h kísérjen el, azt mondta, h nem ér rá. Azt gondoltam, h lekoptatott de másnap kedvesen megkérdezte, h baj nélkül eljutottam-e. Ennyire nem értené, mi van?
2013. jan. 14. 12:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Írj neki levelet,legyél őszinte.Onnantól kezdve könnyebb lesz,vagy hívd el Moziba.
2013. jan. 14. 13:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hagyok neki egy kis időt, összebarátkozunk jobban, aztán lesz ahogy lesz :)
2013. jan. 14. 13:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem az a véleményem, hogy ő nem érzi azt, amit te. Ha ő kérne meg téged, hogy kísérd el valahová, te biztos elkísérnéd, mert neked ő tetszik, akarsz tőle valamit. Viszont amikor te megkérted, akkor lekoptatott. Ha ő is úgy lenne veled, mint te vele, akkor simán elkísért volna. Szóval szerintem csak barátnak néz. De az is lehet, hogy tényleg valami dolga volt :D
2013. jan. 14. 13:43
 14/16 A kérdező kommentje:
ha most barátnak néz, teljesen kizárt, hogy idővel változzon?
2013. jan. 14. 13:44
 15/16 anonim ***** válasza:
De jah, ilyenkor tényleg az a legjobb, ha kicsit jobban összebarátkoztok, többet beszélgettek, többet vagytok együtt... Ez az egy, amit tehetsz. :)
2013. jan. 14. 13:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát... nem kizárt, de nem is lehet biztosra megmondani, mit fog gondolni rólad. Legyél többet vele, értesd vele, hogy fontos neked. De ha nem fog később sem megváltozni a hozzáállása, akkor hagyd szerintem.

Ha egy fiúnak tetszik egy lány, akkor önmagától elkezd nyomulni rá. Figyelmes vele, alig várja, hogy vele legyen, lesi minden kívánságát. Ha ezt te nem fogod nála tapasztalni, akkor hagyd sztem.

2013. jan. 14. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!