Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan lányokkal akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan lányokkal akarok összejönni, akikért nagyon meg kell küzdeni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Nekem az olyan lányok sohasem tetszettek/kellettek akik az első szóra odaadják magukat, akikért küzdeni sem kell. Mindig olyanok tetszettek/tetszenek akik nem "könnyűvérűek", hanem megfontoltak. Lehet, hogy ez még az ősi "vadászösztön", tehát nem is zsákmány a zsákmány, ha csak úgy az ölembe esik(persze csak képletesen). Mások is vannak ezzel így?

18/f

2013. jan. 13. 14:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

mert agymosás áldozata lettél

mindig a legkönnyebb megoldás a legjobb

2013. jan. 13. 14:53
 2/11 A kérdező kommentje:
De számomra az nem értékes, vagy nem is tudom. Szerintem aki könnyen a karjaimba hullik, az könnyen ki is hullhat belőle más kedvéért.
2013. jan. 13. 14:56
 3/11 anonim ***** válasza:

szíved joga így gondolni

de csak a magad életét nehezíted meg

én az egyszerű megoldások híve vagyok

2013. jan. 13. 14:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem, alapvetően te egy normál beállítottságú, könynen kommunikáló, nőkhöz értő, kapcsolatokat könnyen teremtő emberfajta lehetsz. Mivel ezek az edottságok tehát megvannak, így nem okoz nehézséget leüllni egy nővel, és elbeszélgetni, eljópofáskodni, elszimpatikuskodni vele, hogy megnyerd. Így azért könnyű. Akinek megy,az nyivlán így van ezzel, ha hülye volna nem így lenni.

DE! Vannak olyanok,akiknek a nőkkel való szótértés, bánásmód, társalgás, ismerkedés egy kínkeserves ,vizsgadrukkszerű, feszélyeztetett stresszes nemkívánatos szituáció, én is ez vagyok, és egyszerüen rühellek kezdeményezni, nem szeretek udvarolni. Aki ilyne, az egyértelműen aranyat lel,ha van egy nő,aki csak a két szép szeméért máris terpeszti a picháját. Így sokkal könnyebb, nem kell a felesleges bemutatkozás, képmutatás, hanem bele a lecsóba és szevasz,aztán majd összeszokunk.... Így is lehet!

Tehát lásd, nem mindenki tartja kihívásnak meghódítani a nőt. Ikább csak gyorsan megszerezni, és levezetni végre a szexuális nemi vágyakat amilyen gyorsan lehet.

2013. jan. 13. 15:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez paranoia,hogy könynen ki is hullhat. Mindenki elhódítható, csak a megfelelő szintű, minőségű hódító egyén kell hozzá! Csak annyi a kölönbség,hogy nem két perc alatt csal atomjaidra szét, hanem a hátad mögött randizgat heteken hónapokon át, aztán azalatt kiszeret belőled, végül amikor célbaér, akkor el is leszel takarítva.

Bármikor, bárki! megcsalható. Erre nincs garancia. Mindegy ,hogy könnyen kapható, vagy nehezen a nő, el lehet hódítani ha úgy alakulnak a körülmények. Semmit nem vet tehát a latba.

Semmivel nem nagyobb érték, csak több bosszúság, több nyűglődés van vele hidd el.

Ha két ember látásból első pillanattól kezdve imádja egymást, és kb negyedóra beszélgetés után egymásra hangolódnak, látja hogy nem egy gyökér, akkor miért baj,ha már aznap bedobja magát? Szerintem!! ettől ne mfog kevesebbet érni.

2013. jan. 13. 15:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Olyan lány nincs, akiért küzdeni kell. Ha külsőre tetszel a kiszemelt lánynak, úgyis összejössz vele, legfeljebb kéreti magát egy kicsit, de neked a kisujjadat se kell mozdítanod azon túl, h tudatod vele, h bejön. Ha nem tetszel neki, akkor pedig küzdhetsz ítéletnapig, soha nem fog veled összejönni.
2013. jan. 13. 15:06
 7/11 anonim ***** válasza:

15:06

my thoughts exactly

2013. jan. 13. 15:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Ezzel nem értek egyet, megin scak akiknek lazán megy az ismerkedés, könynen jól értenek a nőkhöz, azok gondolják így. A külső az csak figyelemfelketésre való. Azzal fogod meg, de még nincs megnyerve a nő.

Ezután jön a legrohadtabb szakasz, a randi, akkor kell megközdeni érte,hogy elérd, a szimpátiáját,hogy megszeressen. Ez elég nagy küzdés, hogy tudj érdekfeszítő, határozott és jóhumorú meg egyéb kutyafasza lenni, szóval amilyen ezeknek személyiségben kell. Ez egy vizsga, és neked nem kéne megbukni,hanem minimum jóra ,de inkább jelesre vizsgulni,hogy kelljél neki.

Azzal,hogy jól nézel ki, de ülsz unott pofával a randin, egy poént nem bírsz kiszarni magadból, nem tudsz érdekes személyiség lenni, attól a nőben csak annyi fogalmazódik meg benne, hogy "király fickó, de áhh, ezzel nem tudnám elképzelni magam, unom őt, nekem csak hosszútávú kapcsolat keeejjll..."

2013. jan. 13. 15:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet, utolsó. Kezdjük ott, h ha külsőre nem jössz be a lánynak, akkor eleve nem is megy el veled randizni, v csak szánalomból, abból pedig sose lesz semmi jó. Egy jóképű pasit viszont nem hagynak elúszni csak azért, mert unalmas társaság. Attól még a barátnők előtt fel lehet vágni vele.
2013. jan. 13. 15:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Az a furcsa, hogy az itteni nők nagyon nem ezt írják. Tiniknél a valóságban biztos így van, de 20 felett sajnos a személyiség is kell neki, főleg ha hosszútávra terveznek. Egyszerüen hosszútávra miért raknák össze magukat olyannal,akiket nem bírnak személyiségileg megkedvelni, akikkel semmi programjuk nem volna a jó szexen kívül, ami tart kb. 15 dugásik, utána úgyis mehet a levesbe, mert unható kb. mindenki annyi után már. Hosszú távon mit kezdene egy olyannal, akivel két érdekfeszítő mondatot nem bír beszélni?
2013. jan. 13. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!