Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felsőoktatásban tanulók! Ti buli előtt vagy buli után (az alatt nem hiszem. ) szoktatok készülni a szigorlatokra? Egy tételt hányszor olvastok el?
Ha épp készülnöm kell valamilyen anyagból számonkérésre, akkor eleve nem megyek buliba.
Szeretkezésről viszont nem mondanék le, legfeljebb vizsgaidőszakban nem olyan gyakran bújunk ágyba, mint egyébként :)
Buli elött mindenképp:P Én mostanában minden vizsga elötti este elmentem sörözni és bevált, mert mind sikerült:D Sőt, volt olyan, amire bevallom egyáltalán nem tanultam elötte, de délután 2-kor volt a vizsga, elmentünk elötte este sörözni ami végül kicsit elhúzódott szal reggel mentem haza, akkor átmentem csoporttársamho, elolvastam 1X a 120 fogalmat (idegen szóból több volt benne mint magyar), meg amit kijegyzetelt függvényeket és sikerült a vizsga:P
Amire meg napokat tanultam, nem mentem sehova, az meg nem sikerült:D
Én is ilyen vagyok mondjuk most is csak szórakozok a gépen ahelyett h tanulnék pedig még van két vizsgám. Csak rohadt nehéz rávenni magam..
Nekem a buli nem annyira szokott bekeverni hisz az nem sok idő inkább a 3 napos fejfájásom ami sajna buli nélkül is megtalál.. Amennyi időt elvesz abból hetekig bulizhatnék egyfolytában ugyanott lennék mint most. :/
Mondjuk nálam a tanulás az napi 1-2 óra bőven marad időm mindenféle másra sose volt h napokat ültem a könyv felett meg éjszakába nyúlóan tanultam még érettségire bár most államvizsgára ez a tervem de ahogy ismerem magam ugyse fog összejönni. Én büfészakot végzek sajna azért se kell megszakadnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!