Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felsőoktatásban tanulók! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felsőoktatásban tanulók! Ti buli előtt vagy buli után (az alatt nem hiszem. ) szoktatok készülni a szigorlatokra? Egy tételt hányszor olvastok el?

Figyelt kérdés
Pihenésképpen szoktatok szeretkezni a párotokkal?
2013. jan. 13. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha épp készülnöm kell valamilyen anyagból számonkérésre, akkor eleve nem megyek buliba.

Szeretkezésről viszont nem mondanék le, legfeljebb vizsgaidőszakban nem olyan gyakran bújunk ágyba, mint egyébként :)

2013. jan. 13. 13:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Buli elött mindenképp:P Én mostanában minden vizsga elötti este elmentem sörözni és bevált, mert mind sikerült:D Sőt, volt olyan, amire bevallom egyáltalán nem tanultam elötte, de délután 2-kor volt a vizsga, elmentünk elötte este sörözni ami végül kicsit elhúzódott szal reggel mentem haza, akkor átmentem csoporttársamho, elolvastam 1X a 120 fogalmat (idegen szóból több volt benne mint magyar), meg amit kijegyzetelt függvényeket és sikerült a vizsga:P

Amire meg napokat tanultam, nem mentem sehova, az meg nem sikerült:D

2013. jan. 13. 13:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Mindig irigykedtem azokra, akik 1 szer vagy kétszer elolvassák a tételeket (mondjuk van vagy 50-60 db) és simán tudnak utána 3 ast vagy 4 est kapni. Nekem meg 5 ször kell átrágnom mindet újra és újra, hogy utána egy kettest kicsikarjak.
2013. jan. 13. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok mondjuk most is csak szórakozok a gépen ahelyett h tanulnék pedig még van két vizsgám. Csak rohadt nehéz rávenni magam..

Nekem a buli nem annyira szokott bekeverni hisz az nem sok idő inkább a 3 napos fejfájásom ami sajna buli nélkül is megtalál.. Amennyi időt elvesz abból hetekig bulizhatnék egyfolytában ugyanott lennék mint most. :/

Mondjuk nálam a tanulás az napi 1-2 óra bőven marad időm mindenféle másra sose volt h napokat ültem a könyv felett meg éjszakába nyúlóan tanultam még érettségire bár most államvizsgára ez a tervem de ahogy ismerem magam ugyse fog összejönni. Én büfészakot végzek sajna azért se kell megszakadnom

2013. jan. 13. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Amúgy én sem vagyok ilyen, hogy 1X átolvaom és már tudom, azért is lepődtem meg, hogy sikerült, a csoporttársam, aki nagyon sokat tanult rá, 3-ast kapott (én 2-est), pedig annyi tanulással szerintem már egy 5-öst minimum kellett volna kapnia.:D
2013. jan. 13. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:
A tételeket jobb esetben én csinálom így mire megírom meg is tanulom. A barátommal még csak egyszer szeretkeztünk, akkor vesztettem el a szüzességem én is ő is de majd igyekszünk rendszert csinálni belőle. A buli meg akármikor jöhet, bulik előtt nem vagyok képes tanulni és utána is kell egy nap pihenés. Buli után egy nappal általában.
2013. jan. 13. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!