Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok mondani olyan helyet, ahol sok a lány de nem disco?
Erre vannak az internetes társkeresők. Beírod szépen, hogy milyen vagy, mit szeretnél, felteszel magadról néhány előnyös fényképet és aztán keresgélitek egymást a csajokkal. Ha beírod pl. hogy kirándulni szeretsz, de a disco-t utálod, akkor olyanok fognak jelentkezni, akik hasonlóképpen éreznek. Nekem sokkal több lehetőség összejött így, mint bármilyen más módszerrel.
Ne hallgass az idiótákra. A felsoroltak többsége kockázatos (nagy az esélye, hogy nem szabad a nő, vagy nincs ismerkedős kedvében, vagy nem te vagy az esete).
Én pl. jártam főiskolára majdnem csupa lánnyal. Titokban reméltem, hogy majd összejön valamelyik. Hát nem - aki jó fej volt, annak volt férje vagy hapsija, akivel sikerült leülni együtt tanulni, arról kiderült, hogy nyegle, sötét vagy cigizik - leginkább a három együtt -, akivel közös házit írtunk, azt majdnem mind kénytelen voltam elküldeni a k... anyjába, amikor "elkészült" a ráeső résszel és hogy ne bukjak meg miatta, éjszakézhattam helyette.)
kedves 18,
szerintem te inkább csak válogatós vagy. ott van előtted és zavar, hogy cigizik? a te dolgod, de ja, válogatós vagy. akkor meg ne csodálkozz.
egyébként biztos lehet neten is. nem tudom. de ha válogatós az ember, akkor ott sem lehet könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!