Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek nagyon tetszik 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek nagyon tetszik 1 pasi (14) A többi lent légyszi irjátok le hogy ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Hello Dr.Girls XD xd XD xd XD xd

Van egy srác(14) aki aki nagyon tetszik ,

rávettem hogy találkozzunk ,

de amikor mondok neki egy időpontot,

akkor mindig mond valamit ,

hogy miért nem ér rá ,

és nem tudom hogy most mit csináljak? Hagyam Vagy még Probálkozzak?

És NAGYON NAGYON tetszik

2009. aug. 28. 19:09
1 2
 1/11 anonim válasza:

Az egy dolog h teccik..

Azért mondja mert leakar koptatni..

2009. aug. 28. 19:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Mond hogy akkor mondjon ő időpontot. amúgy szerintem nem tetszel neki ezért csinálja ezt.
 3/11 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

a szöveged alapján jogosan kérdezem...

4/11 anonim ***** válasza:
Próbálkozz még, lehet hogy félénk és nem mer, hátha megbátorodik egy kicsit.
 5/11 anonim ***** válasza:

Először is: saját tapasztalataim szerint a srácok nem túlságosan kedvelik a fülrágósrámenős csajokat. Kérdezz rá nyíltan, hogy jó, akkor mondjon ő egy időpontot. Olyan nincs, hogy sose ér rá.. Ha nem teszi, vagy kerülgeti a témát, hagyd a francba, felejtős a srác.

Ne te fuss a srácok után, érd el, hogy ők fussanak utánad :)

2009. aug. 28. 19:18
 6/11 A kérdező kommentje:

12 éves vagyok

És ugy van hogy haverok vagyunk szal ö nem tudja hogy miért is akarom hogy tanitson meg nekem 1 sportot

2009. aug. 28. 21:33
 7/11 anonim ***** válasza:
ühm...rávetted h találkozzatok?szval elsőbb nem akart? mert akk csak azért írta h találkozzatok mert nem akart megbántani és barát akar lenni veled, és azért nem jók neki az időpontok mert nem akar tőled többet csak lehet h fél megmondani...de azért mondd meg neki kerek-perec h miért nem jó neki mindig, és h akk mondjon ő egyet
2009. aug. 28. 21:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Talán fogd vissza magad, hidd el, sokat jelent...
2009. aug. 28. 22:58
 9/11 anonim ***** válasza:
lehet ám hogy elfoglalt a csávo 12 évesen sok dolga lehet még pl halálra gépezi magát vagy nézi a jobnál roszab meséket -.-" amugy lehet a szülei se engedik meg 12 évesen lehet nem érdeklik a lányok....
2009. aug. 29. 16:14
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd a francba. én ugyan lány vagyok de ha egy pasit le akarok koptatni de nem akarom megbánta akkor énis mindig mondok valamit hogy hova megyek... persze ha nem veszi a lapot akkor kerekperec megmondom neki hogy nem, csak nem szeretem megbántani az embereket.
2009. aug. 30. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!