Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma van a szülinapom, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma van a szülinapom, és egyedülálló vagyok. Ha elhívok valakit ezzel a szöveggel a városban randira, szerintetek eljön velem?

Figyelt kérdés

Nincs kedvem egyedül tölteni a szülinapomat.

Férfi vagyok.

2013. jan. 12. 01:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok meleg, ha pl sörözni hívnál, én elmennék.:D Aztán jól kitárgyalnánk a csalfa női logikát.:D Ez kell.:D Én legalábbis a szülinapomon mindig elmegyek haverokkal sörözni, így a legjobb megünnepelni.:)
2013. jan. 12. 01:59
 12/37 anonim ***** válasza:
Igen,születésnapra hívatkozva még luxusk*rvát is kapsz 1 hétre,ugye hogy milyen csodálatos világban élünk?
2013. jan. 12. 01:59
 13/37 anonim ***** válasza:

Boldog szülinapot!

Nehogymá' egy ismerősöd sincs akivel ihatnál legalább egyet.

Ezt a magányos vagyok a szülinapomon dumát egy csaj sem veszi be.

2013. jan. 12. 02:00
 14/37 anonim ***** válasza:
Boldog szülinapot! Ez hanyadik? Amúgy, szerintem, ha random leszólítasz ezzel valakit, hülyének fog nézni, no offense :)
2013. jan. 12. 02:01
 15/37 anonim ***** válasza:
meg az idegenektől azért eléggé tartanak a nők
2013. jan. 12. 02:02
 16/37 A kérdező kommentje:

Miért árulnám el, hol lakom Fejnélküli Lovas? :D Köszi, így lesz, de nem értitek? Nőt akarok elhívni, tele a hócipőm már a sok pö...ssel. :D

25 vagyok :D

2013. jan. 12. 02:03
 17/37 anonim ***** válasza:
És egyetlen nő ismerősöd sincs?
2013. jan. 12. 02:05
 18/37 anonim ***** válasza:
Úgyse tudja senki, hogy ki vagy... csak azért... :)
2013. jan. 12. 02:07
 19/37 anonim ***** válasza:

Születésnapon nem nőzni kell. Azt máskor kell. Születésnapon azokkal van az ember, akik szeretik, azokat hívja meg egy italra, satöbbi.

De te ahogy jónak látod. Menj, kérdezgess nőket az utcán, hátha valamelyik elmegy veled, de ők általában tartanak az idegenektől, szóval nem sok esélyét látom. Azért hajrá, majd számolj be.

2013. jan. 12. 02:07
 20/37 A kérdező kommentje:
Egy kib.szott női ismerősöm sincs. Akik vannak, mind messze laknak tőlem. Verjem egy négyzetméter csalánba a f@lloszom :)
2013. jan. 12. 02:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!