Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kéne tennem? Mi a vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Most őszintén!Mindenki mondja el a véleményét, legyen az pozitív vagy negatív.Fogalmam sincs, hogy mit csináljak.Nem tudom, hogy hogyan "hódítsak", mert nem nézek ki olyan hű de jól...De azért bűn ronda sem vagyok, de mégis elítélnek engem külsőm alapján, talán pár kiló súlyfeleslegem miatt. ( nem vészes, de azért zavar engem és dolgozok is ellene )Mit kéne tennem, hogy ne a külsőm alapján ítéljenek el engem elsőre?Vagy ez a mostani 16 éves generáció ilyen és nincsen már kivétel?Szeretném megtapasztalni a szerelmet, de úgy érzem, hogy így nem fog menni...Sajnálom, ha egy kicsit zavaros ez, amit írtam, de nem tudtam pontosabban megfogalmazni...Ezt kikellett adnom magamból.

16/F

2013. jan. 11. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is 16 vagyok, és lány, és én pl nem ítélek el senkit a súlyfeleslege miatt. Próbáld megismertetni magad, hogy ne ítélkezzenek előre, vagy állj ki magad mellett.:)
2013. jan. 11. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:
legyél kedves,és közvetlen ,szeretni való :D
2013. jan. 11. 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nehéz olyan lányt találni, aki nem elsősorban a külső alapján, ítél, főleg a te korosztályodban. Ennek ellenére ha nyitott szemmel jársz (tudom, h ez közhely, de így van) biztosan találsz olyan lányt, aki elfogad, pláne ha sikerül majd leadnod azt az 1-2 kilót.
2013. jan. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!