Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi az esélye, hogy meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy meg fogom ismerni? Találkozhatok vele újra? Van rá esély, hogy nem csak egyszeri alkalommal vezette ezt a buszt? Vagy ha írok a B. Volán egyik közösségi portál oldalának?

Figyelt kérdés
Ma egy mindennapos távolsági buszon megláttam egy buszsofőrt. Visszafele úton már tudtam, hogy nekem bejön. Felszálltam, nagy mosollyal köszöntem és kértem a jegyet, mikor a pénzt adtam oda neki, direkt hozzáértem a kezéhez, ő is mosolygott. Próbáltam nézni őt, volt hogy vissza is nézett. Két vezető volt, gondolom mivel távolsági... Szeretnék vele megismerkedni. :)
2013. jan. 7. 00:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hháhá, egyszer én is felszedtem így egy buszsofőrt :DD én is távolságin, minden reggel ahogy jártam be, úgy ő volt javarészt a 7.10-es buszon. azok a régi szép emlékek... :))

távolsági járatoknál ahogy én emlékszem, általában ugyanarra a vonalakra osztják be őket, úgyhogy cvan remény! egyszer reménykedj, hogy totál tele lesz a busz, és akkor állsz elöl. vagy ha legközelebb veszel jegyet és nyújtja a kezét, félmosollyal jegyezd meg, hogy "semmi jeggyűrű?" nálam bejött.. :D

2013. jan. 10. 12:50
 12/22 anonim ***** válasza:

előző vagyok, jegygyűrűt akartam írni, bocs :D

egyébként az a telefonszám-cetli dolog jó ötlet, szerintem sem túl tolakodó... neki nincs túl sok lehetősége kezdeményezni igazából. és egyszer élünk, bánni fogod, ha nem lépsz :)

2013. jan. 10. 13:01
 13/22 anonim ***** válasza:
Aztán meséld már el, hogy hogy sikerült :)
2013. jan. 10. 13:03
 14/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :))) Irtó kedves(ek) vagytok! :) Megkérdezhetem ti hogy jöttetek össze? :)
2013. jan. 10. 22:43
 15/22 anonim ***** válasza:

igaza van a 12-es válaszolónak:)

egyik barátnőm is buszsofőrrel jár, ő mindig előreült, meg ő elég cserfes, beszédes, mindenkihez szól ha kérik ha nem..valahogy így kezdhettek el ők is szóba elegyedni, annyira nem tudom:)

2013. jan. 10. 23:24
 16/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a kedves hozzászólásokat! :) Egy munkatársán keresztül megtaláltam. :) Viszont én 16 vagyok ő meg ránézésre nagyon fiatalnak néz ki, közben meg 28 éves. Azt gondolom egy ilyen idős férfi nem nekem való, ráadásul van barátnője is. De tényleg jól estek a bátorító mondatok! :)
2013. jan. 12. 09:28
 17/22 anonim ***** válasza:

11-12-es vagyok. vicces, akkor én 17 voltam, ő meg 30, úgyhogy majdnem ugyanaz a kategória :)

hát egyszer tömeg volt a buszon és elöl álltam nem messze tőle, és szemérmetlenül mosolyogtam rá, és láttam rajta, hogy nehéz megállnia, hogy ne vigyorogjon folyamatosan vissza... és ahogy szálltam le, rákacsintottam.

másnap meg vennem kellett jegyet, mert lejárt a bérletem, és mit ad Isten, ő volt. és akkor ahogy írtam is, rákérdeztem, hogy "nohát, semmi jegygyűrű?" mosolygott, hogy hát, most nagyon örül neki, hogy nincs, és hogy most ezután a járat után negyedóra szünete lesz, ha megvárom x helyen amíg leparkol (végállomáson szálltam le én is úgyis), akkor ott összefuthatnánk. és megvártam... :D

szép emlékek egyébként, lett egy kis kalandunk végül. csak aztán kiderült, hogy nős, csak gyűrűt nem hord, és akkor véget vetettem a dolognak...

2013. jan. 12. 17:26
 18/22 A kérdező kommentje:

Uhh... :S

Ha már így mondtad, hogy te 17 voltál ő pedig 30... Nekem nem is az lenne végül is a problémám, hogy 12 évvel idősebb, mert mindig is idősebb srácokkal jártam, de van neki barátnője. Tegyük fel, hogy kölcsönös lenne a szimpátia. Semmiféleképpen nem mennék bele ún. "kalandba", mert egy nem fair a barátnőjével szemben, fordítva nekem sem esne jól, de még ha a saját érdekeimet nézem, akkor sem, mert nem szabad és nekem ez nem menne. Meg hát szerintem egy ismeretlen, 16 éves lány miatt, nem vágna tönkre egy kapcsolatot.

Viszont nem tudom... soha életemben nem kerestem utána egy embernek sem, szóval tényleg lehet benne valami olyan kisugárzásilag, hogy léptem ennek érdekében. Az is igaz, hogy megismerni valakit nem bűn. Egyenlőre várok, hátha összehoz egy útra minket az élet, haha. :D A lényeg, hogy megnyugodott a lelkem, hogy tudom ki ő. :)

2013. jan. 12. 18:41
 19/22 anonim ***** válasza:

Szurkolok Nektek:)

19/ L

2013. jan. 12. 22:43
 20/22 A kérdező kommentje:
Édes vagy, köszi! :)))
2013. jan. 13. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!