Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év lehet a maximum a korkülönbség egy fiú és egy lány között? Többi lent.
Na jó... valaki fölöttem írta ezt a Hugh Heffnert. :D Szerintem az azért már durva, 82éves-22éves. XD :D Besz@rás! :D Ha valaki el hiszi, hogy az a csaj szerelmes a papába, akkor... nem tudom mit mondjak, hogy ne bántsam meg az illetőt. :) Az öreg full milliárdos, és a csaj tuti imádja őt (az utolsó dollárjáig :P )
De most komolyra fordítva. A realitás határain belül szerintem lehetnek elég nagy korkülönbségek. Pasi vagyok, most 42 éves. És emlékezem, hogy 26 évesen volt az életembe egy 41 éves nő, akibe fülig szerelmes voltam, és ő is belém. (nem pusztán alkalmi szex volt köztünk!) Hát ez egy ilyen dolog volt, és működött szépen, normálisan, boldogok voltunk. Aztán sok ébbel később, amikor 40 voltam, (2 évvel ezelőtt) volt egy 28 éves lány az életemben. Ez sem pusztán szex kapcsolat volt, hanem kölcsönös szerelem. Igaz, nem vagyunk együt már (sajnos), de működött. Tehát szerintem vannak ilyen dolgok az életben, néha olyan dolog fogja meg az embert a másikban, ami új, ami valami csodálatos és szép, és szerintem ezek mellett a dolgok mellett nem szabad csak úgy elsétálni csak azért mert mások azt mondják "ez nem normális". Egyáltalán mi az a "normális"? Na mindegy... ez hosszú lehetne most, de a lényeg az, hogy szerintem nem számít a korkülönbség. Oké, azért ne 22 és 82 évesek legyenek, és nem is az évek száma miatt írom ezt, hanem mert nem tudom elhinni, hogy egy élete tavaszát élő finon csajszi szerelmes egy kiszáradt, ráncos bácsiba. :D De amúgy akár 20-30 év is lehet egy nő és egy férfi közt úgy, hogy még tudnak vonzódni egymáshoz, sőt, szerelmesek is lenni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!