Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék férfiasabb? (többi lent )
Nem külsőre értem azzal teljesen tisztában vagyok , igaz nem is vagyok egy 10-es a 10-es skálán.küldhetek képet is akit érdekel...
Inkább az itt a probléma , hogy túl kedves vagyok a lányokhoz és ezzel visszaélnek. Úgyérzem változtatni kéne ezen , de nem tudom hogy kezdjek hozzá , mert paraszt sem akarok lenni. Folyton az van , hogy egy már kialakuló kapcsolat(randi meg ilyenek) teljesen bedől és átvágnak vagy kihasználnak...
16/f
ilyen a szerelem :)
Teljesen megzavarodik tőle az elme.
Azért sok sikert a lányhoz! :D
Ugye tudod,hogy amikor belezúgsz egy ismeretlen csajba,akkor valójában nem őt szereted (hiszen nem is ismered még basszus,hogyan is szerethetnéd?),hanem projektálsz. Rávetíted a vágyálmaid,prekoncepcióid és elhiszed,hogy ő tényleg tökéletes,és csak vele lehetsz boldog. Ez a fajta rózsaszín ködös belezúgás megakadályozza,hogy laza legyél,és valószínűleg ezért is vagy túl kedves- azt hiszed,ha mindent megteszel a másikért,akkor majd elnyered a szeretetét. És persze átverve érzed magad,amikor nem így van. Pedig a lány nem automata,amibe beletöltesz bizonyos mennyiségű kedvességet és cukiskodást,és kijön a cukor.
Úgy tudod elkerülni,hogy érdemtelenül zúgj bele valakibe,ha egyszerre több lánnyal is ismerkedsz. Folyamatosan ismerkedj,keresd a lehetőségeket,mert akkor szokott elmenni az ember esze,ha csak egy lány van a közelében,aki szóba jöhet,és ezéert azt az egyet idealizálja. Ha viszont van választásod,mert több csaj is szóba jön,nem fogsz izgulni,nem fogsz ismeretlenül is beléjük szeretni,hanem azt látod majd,amik.
Elején kb csak barátok voltunk.Néha-néha beszélgettem a folyosón , aztán fb-n is néha. Nem látszott rajta , hogy nagyon érdekelném és én se nagyon akartam tőle semmit. Aztán meg is változott az egész egyre többet voltunk együtt látszott rajta is hogy szeret velem lenni. Én hívtam randira többször is , de folyton kifogásokat mondott hogy most miért jöhet el.
Én már le akartam róla mondani , mert ezt feleslegesen nem fogom folytatni , aztán jött tőle egy nagyon pofátlan lépés és egy "maradjunk barátok" befejezésnek rá.
Oké lehet én basztam el sokat is agyaltam rajta , hogy hol de ezt nem kellett volna megtennie szerintem.
Én úgyérzem megtettem mindent , hogy az enyém lehessen ,de mégse elvileg másba zúgott bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!