Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levél tartalma társkeresőre? (lent folyt. )
Ha valakinek írok levelet, akkor ha egyenesen megmondom (írom), hogy tetszik nekem, szimpi akkor a csajok elbízzák magukat és szerintem (mondom szerintem) kevesebb az esély ismerkedni, merthogy "állítólag" nyomulok ezerrel és ezt nem bírják. (ergó lekoptat) Ha meg nyomom a rizsát, köntörfalazva fogalmazok, akkor meg jön a nekem szegezett kérdés "Mit akarok valójában? Dumálni? Arra ott a standup!" (és ismét lekoptat)
Akkor hogy a retekbe vegyem fel a kapcsolatot vele?
Persze nem 1 mondatot írok, hogy "Csá, bejössz, dumálunk?", hanem normálisan meg van fogalmazva, van eleje-vége.
22F vagyok, és a visszajelzésekből (mármint a való életben) ronda se akitől undorodni kell..........
Valakinek némi tapasztalat, hogy hogyan NEM koptatták le ilyen társkeresőn?
Azt írd, amit érzel és gondolsz.
Erre nincs recept.
Értem különben, hogy mi a gondod, hogy mindenki tudja, hogy mire megy ki a játék. Nincs semmi titokzatosság, izgalom.
Épp ezért én szinte minden lányismerősöm (+kavarások) úgy ismertem meg, hogy valami snassz dologgal szóba elegyedtem vele suliban 1-2 percig.
"Büfénél: Mondd csak finom ez a kávé? Ajánlanád nekem is?
Ha nem teljesen hülye, még el is mosolyogja magát.
Liftben: Bocs, rossz gombot nyomtam meg. Kicsit fáradt vagyok. Te hogy bírod a vizsgákat? ...blabla.. akkor sok sikert hozzá"
Aztán leközelebb - amelyik normális=érdemes megismerni - köszönni fog ezután, amelyik nem, annak nem volt gyerekszobája, hagyni kell. :D
A tapasztalatom különben az, hogy nem lehet lerohanni senkit - ezt teszed, ha pl. neten írsz vkire - többet érhet ha egy kis segítséget kérsz kölni-ügyben egy aranyos csajtól.
Persze ezt mind épp olyan írta le, akinek 3 éve nincs NORMÁLIS kapcsolata. Nehéz ügy, ja. De már teljesen háttérbe szorult a fontossági sorrendben. Szóval kuss, aki beszólna. :D
Köszönöm a korrekt válaszokat, főleg 4-es. Valahogy én is éreztem, hogy alibi szöveg kell :D
Mentek a zöldek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!