Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a lányok, hogy miden egyes alkalommal a srác fizesse a belépőt stb. , ha elmennek valahova?
Figyelt kérdés
Azt bírom, amikor meghívok egy lányt valahova és annyit se mond, hogy kösz, vagy valami..2013. jan. 5. 13:40
1/8 anonim válasza:
Ha te hívod el, akkor evidens, hogy te fizetsz. Ha a lány hív el, akkor legalább ajánld fel, hogy fizetsz.
Azt, hogy nem köszönik meg, az arra utal, hogy elég bunkók, hagyd őket a fenébe.
3/8 anonim válasza:
Mert megtehetik, 10-20 fiú jut rájuk. Ha te is válogathatnál, minden nap 10 lány könyörögne neked, akkor te is velük fizettetnél mindent.
4/8 anonim válasza:
Mert már elb@szod az elején azért! Ha randira hívsz egy lányt, attól még nem kell kifizetned a számláját, belépőjét. Már az elején azt sugallod felé, hogy pénzes ember vagy téged nyugodtan kihasználhat? A normális lányok nem is várják el, hogy fizess helyette. Ő fizeti amit ő fogyasztott te pedig fizeted amit te fogyasztottál. Tanulnod kell még sokat...
5/8 anonim válasza:
Talán mert nem kedves aranyos lányokkal ismerkedsz?
6/8 anonim válasza:
Ez engem is eléggé felháborít néha. Mondjuk ezt ilyen elég fiatalka lányoknál szoktam inkább tapasztalni. Szerintem nekik egyszerűen még nincs fogalmuk arról, hogy a pénz az nem egy korlátlanul rendelkezésre álló dolog, és hogy ezzel áldozatot hozol érte, még ha egyébként szívesen is teszed.
7/8 anonim válasza:
Ha ő hív meg ő fizet, ha én akkor én fizetek.
Nálunk ez így működik.
8/8 anonim válasza:
Igen, általában aki elhívja a másikat, az fizet. Amúgy nem mindegyik lány várja el és nem köszöni meg, csak úgy látszik neked eddig ilyeneket sikerült kifognod. Én például amikor először találkozom egy fiúval, természetesen jelzem, hogy kifizetem az én mozijegyemet vagy nem tudom, aztán vagy azt mondja, hogy nem dehogyis, ő fizeti, vagy hagyja a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!