Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez annyira visszataszító. Mit akar?
na egy ilyen pasit én is jó messziről elkerülnék.
nem túl vonzó ha egy férfi őrülten lohol utánad... legyen már benne egy kis büszkeség és férfiasság! (szerintem)
Szerintem a következőképpen néz ki a dolog, a srác valszeg félénk és már régóta teccel neki de nem tudta hogyan közeledhet feléd. Egy jó mód erre ha felvesz téged msnre, sokan ezt teszik.
Persze igazad van hogy elsiette a dolgot de ettől nem értem miért undorító, vagy nem 100-as. Nem mert közeledni és elsiette a vallomást...előbb ismerkednie kellett volna veled és nem benyögni hogy szeret téged. Ennyi. Főleg találkozás nélkül. Persze valamiféle véleményed vagy előítéleted is kialakulhatott vele szemben és már rég döntöttél is a sráccal kapcsolatban ennyi idő alatt. Ha esélyt adsz neki akkor tedd meg hogy arra is hajlandó vagy hogy visszafogd őt. Mondd meg neki hogy ne nyomuljon, mert azt nem szereted és hogy te szereted előbb megismerni az embereket, kideríteni hogy összeillenétek-e mielőtt úgy döntesz hogy akarsz-e közelebbi kapcsolatot...
Ugyan már..
ti nem hisztek az első látásra szerelemben?
előző válaszoló vagyok
szerintem tényleg szerelmes beléd nem csak szexet akar
én is fiú vagyok 21 éves
miért lenne visszataszító?
szerintem normális
én is voltam már lányba szerelmes és
hasonlóan éreztem mint az a fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!