Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Lehet még szerelmes belé?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
16 éves lány vagyok, és az utóbbi időben nagyon sokat szenvedtem, mert szerelmes vagyok. A srác kihasznált, azt mondta néha jó vagyok neki, de egyébként más lányokra is ugyanúgy fog nyomulni. Nagyon fáj, és mégis mindig rá gondolok... Már majdnem 1 éve szerelmes vagyok belé. De szeretnék tovább lépni, mert nem érzem jól magam. Most találkoztam egy másik sráccal, aki tök aranyos, figyel rám, és látom rajta, hogy tetszem neki. De nem érzem azt a kis lángot vele... Előfordulhat, hogyha többet vagyok vele, elfelejtem a másikat, és belé szeretek?
2013. jan. 4. 17:39
1/5 anonim válasza:
előfordulhat. azt az első srácot meg hagyd a fenébe
2/5 anonim válasza:
Látszik hogy nagyrészt az ilyen köcsögökre buknak a fiatal lányok :D Tudom hogy az érzések ellen nem lehet tenni dehát... elmúlik, nem is értem hogy tudsz olyanba szerelmes lenni aki nem szeret.
3/5 A kérdező kommentje:
*Lehetek amúgy a kérdés :DD
Igen, nem is értem, milyen jó lenne ha a másik srácért lennék oda... De nem tudom erőltetni :(
2013. jan. 4. 17:43
4/5 anonim válasza:
Legyél sokat a másikkal!! Megismered és rájössz mindenre.
5/5 anonim válasza:
ha ezt csinálná velem a pasi akk megpróbálnék kiszeretni belöle..olyan egyszerű annyit lennék a másik fiúval amennyit csak tudnék...azzal akit szeretsz megpróbálnèk nem foglalkozni..szerintem jól csinálod ezt a dolgot a lènyeg csak a màsikkal foglalkozz!!!sok sikert hozzá!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!