Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan lúzer srácnak mint Nekem van esélye?
Fiatal vagyok 15-Éves sovány és magas. A hajam fekete a böröm pedig nagyon fehér sajna.
Az IQ-m 140 . De a csajok lúzernek tartanak mert nyakkendöbe meg ilYenekben járkálok. Strébernek tartanak mert sokat olvasok Föleg krimiket :) Lehetne - E esélyem Egy lánynál aki kedves kinézetre meg inkább olyan fiúsabb rövid göndör haj GyönyörÜ szemek és bátor.
Én meg olyan félénk az ilyen lányok milyen pasikat szeretnek egyáltalán ? :/
egy diszgráfiásnak is lehet 140-es iq-ja:D ez egy semmitmondó szám, komolyan azt hiszitek, csak azért mert valaki ügyesen forgat el térben objektumokat, meg szépen tud ábrákat folytatni attól valamiféle übermensch?
anno nekem is 140 fölötti iq-t mértek, de mégsem vagyok egy két lábon járó mhsz....amúgy a kérdésre válaszolva: nem nagyon láttam még bátro lány-félénk fiú kombót, legalábbis olyat, ami működött volna. tény, hogy minden félénk srác erről álmodik, de nem véletlenül csak álom... a határozott lányok sokszor belül bizonytalanok, nem hiányzik még valaki nekik, akinek az önbizalmát pátyolgatniuk kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!