Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól nézek ki? Min kéne változtatnom?
2013. jan. 3. 22:01
12/18 wiWell válasza:
Szerintem ne hordj ilyen toppokat, kicsit szélesebb a vállad és ez kihozza rendesen, újjatlant lehet vagy rovidujjút, de ezek a csotoppok nem neked valók. Mást nem tudok megkritizálni rajtad, szép vagy a hajad is jó.
13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
12-es :) ezt megfogadom, köszi :)
2013. jan. 3. 22:36
14/18 anonim válasza:
Ez a ruha nem előnyös. Picit vastag a karod, vagy ebben annak tűnik. A hajad szerintem lehetne világosabb, jobban állna. Egész alakos képen jobban meg lehetne mondani, hogy min is kellene változtatnod.
15/18 anonim válasza:
ne, a hajadon ne változtass, nincs is csúnyább a világoshajú ázsiaiaknál:S nem véletlenül olyan genetikailag amilyen:)
amúgy egy kis testedzés talán lehet nem ártana, de nekem speciel így is tetszel ahogy vagy:)
16/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, megvan a testmozgás mivel focizok :)
a hajam viszont nekem feketén tetszik, voltam már szőke de nem tetszett.... :)
2013. jan. 4. 17:21
17/18 anonim válasza:
na, mondomén, hogy a fekete a nyerő:D
neparáljá' egy rajongód tuti van;):D
18/18 A kérdező kommentje:
édes vagy :)
2013. jan. 4. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!