Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan köszönjek neki?
Nos tegnap találkoztam egy lánnyal,akinek már volt több pasija is,nekem meg még nem volt barátnőm soha..
Elvoltunk..beleült az ölembe is..meg egy csomószor ölelkeztünk..
és a végén amikor jött a buszom adtam a szájára egy puszit..
Most nem tudom hogy ha találkozok vele újra,akkor szájra puszit adjak neki,vagy 3 puszit arcra,amikor először találkoztunk tegnap..?
egyébként a következő talin akarok vele rendesen összejönni..tehát smárolni is..
egyébként szíveket szokott küldeni face-n..
De akkor sem tudom mit csináljak..még nem volt ilyenben ugye részem..
ha tőle megkérdezném az nagy gáz lenne nem?
Mármint hogy adhatok-e neki szájra puszit..
attól függ , hogy a szájrapuszira hogy reagált. ha pozitívan, akkor esetleg bevállalhatod:)
annó mikor a férjemmel az első randinkon taliztunk (neten ismerkedtünk meg)
akkor elsőre 2 puszi asszem..vagy 3? ...volt, aztán jó szorosan megölelgettük egymást:) nekem már ez is jól esett mert ő kezdeményezte, aztán pár percet dumcsiztunk, és hopsz, meg is csókolt:) rendesen...illetve nekiállt , aztán hagyta hogy vezessem, mert neki én voltam az első minden téren:)
azóta már csókmester lett és férj is:D
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!