Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gáz, ha én egyedüli fiúként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha én egyedüli fiúként nem bízok egy lányban sem és mindegyikre úgy gondolok, mint rosszindulatú, huncut lényekre?

Figyelt kérdés
Nem tehetek róla, próbálok úgy nézni a lányokra, ogy ők angyalok, de nem megy. :/ Haverom meg kinyalja a s.ggüket is, annyira imádja őket, én csak dugásra hajtok és nem bízom egy lányban sem, meg tartok tőle, ha nem vagyok elég óvatos kihasználnak meg megbántanak a lányok. Még sosem volt barátnőm mégis úgy tartok tőlük, mintha már sokszor kihasználtak volna.

2013. jan. 2. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Tarts is tőlük. Nagyon rossz tapasztalatom van a lányokkal kapcsolatban, de a nőkkel is. Kihasználnak ahol tudnak, már ha tehetik. Jól gondolkozol!
2013. jan. 2. 22:28
 2/8 Alexandra0908 ***** válasza:
100%
hát ezzel a 'csak d*gásra hajtok' szöveggel...meg is érdemelnéd,hogy vki úgy igazán 'pofára ejtsen.normális lány nem hiszem,hogy szóba fog veled állni..
2013. jan. 2. 22:33
 3/8 anonim ***** válasza:
2-es: Hogyne állna. Valószínű hogy nagy sikere lesz a lányoknál, mert van önbizalma, és nem ráhajtósan közeledik hozzájuk. A lányoknál ez a nyerő.
2013. jan. 2. 22:35
 4/8 A kérdező kommentje:
De azért hajtok a dugásra, mer láttam ,hogy egy rendes fiú haveromat is hogyan használta, csalta meg a barátnője, pedig a srác mindent megadott neki, ráadásul nem csak egy srácnál láttam ezt, hogy minél jobb volt a lányhoz, a lány annál inkább kihasználta, megbántotta és talán ezért sem tudok megbízni a lányokban.
2013. jan. 2. 22:39
 5/8 Alexandra0908 ***** válasza:

hát nem tudom.szerintem eléggé fóbiás.

megdugja a lányokat,de annyi időt nem szán rájuk,hogy megismerje őket.így persze,hogy tart tőlük.és ez nem hinném,hogy normális lánynak kellene.

2013. jan. 2. 22:42
 6/8 Alexandra0908 ***** válasza:
100%
de te 'drága nem minden lány r*banc meg lehúzós.ezt ne felejtsd el!de ha beszélgetnél velük szex előtt akkor letudnád szűrni,hogy ki 'milyen játékos'.
2013. jan. 2. 22:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Volt egy lány például akivel többször is randiztam és ő is folyton a szépet tette, de szerencsére nem jött velem össze, később megtudtam, hogy a mostani pasiját is csalja rendszeresen. Szóval ennyit erről... Annyira megtudják játszani a jót a lányok a randin előttem, de közben meg olyanok, amilyenek. :/
2013. jan. 2. 23:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy minden lány ilyen? Próbálj meg olyan helyeken ismerkedni, ahol eddig nem jártál. (most nem másik diszkóra gondolok, hanem pl. fotoszakkör :)
2013. jan. 11. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!