Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudna 14 éves fiu ismerkedni vele egykoru lányokkal?
Figyelt kérdés
valami oldal érdekelne vagy forum...nem olyanok hogy suli mert annyit tudok. és légyszi a kort ne szóljátok le!2013. jan. 2. 20:46
11/17 anonim válasza:
Én az interneten kívûl ajánlanám szemtõl szembe saját tapasztalatból mert az interneten nem ugyanolyanok az emberek mint élõben... de ez csak tanács am itt fb
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
Szerintem itt rizikós, mert ha esetleg nem jön be az illető, akkor te leszel a bunkó paraszt, ha megmondod neki, hogy bocsi, de nem vagy az esetem... 14/F
15/17 anonim válasza:
fACEBOOK, tWITTER, aSK
Van askod?? Akkor kérdezz tőlem: ladaandi99
17/17 anonim válasza:
Legutóbbi 14/F-nek üzenem, hogy nem biztos, ha itt valakire úgy írsz rá, hogy egyből olyan üzenetet küldesz, ami kapcsolódik a saját érdeklődési körödhöz, pl. teszem azt valakire ráírok hogy: ,,Szállj magadba Vajk, és légy szerény'' vagy ,,Ősi jogról, lemondtál az én javamra. Gyávaságból tettél volna így????'' (tudom kicsit őrültség xD de mivan ha működik? Ez csak egy elmélet) 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!