Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4O-5O-es férfiak, meddig flörtöltök egy nőnek, ha megakarjátok kapni?
Figyelt kérdés
Hány alkalom, vagy mekkora időszak ? Van különbség, ha csak szexet akartok, vagy esetleg többet, a megszerzés időtartamában ?2013. jan. 2. 18:29
11/14 A kérdező kommentje:
37
Korábban nehezen láttam, ha észrevettek. Most igazából látom, csak nem tiszta, hogy mit is akar pontosan. Én barátnak bírnám, ez vágyam volt midig, csak sose jött be.
Gondoltam, ha sokáig bírja, akkor neki is jó így, nem kell aggódjak, hogy többet akar. Ha feladja, akkor mást akart.
2013. jan. 2. 19:10
12/14 anonim válasza:
Uram isten! 37 évesen egy ilyen bugyuta kérdést teszel fel?
13/14 anonim válasza:
37 évesen féléveket kell neked könyörögni a szexért??? :'D
Na nem mondom, hogy dobd szét a lábad minden jöttmentnek, de én fiatal nőként mondom, hogy várna rád a fene.
14/14 anonim válasza:
Miért lenne baj, ha többet akarna? Úgy csinálsz, mint egy tini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!