Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú áthív filmezni, én igent mondok, akkor azt hiszi hogy lefogunk feküdni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 12:12
71/86 anonim válasza:
King Kong egyik kérdése volt hogy mi lehet legrosszabb ami történhet?!Jelen esetben az, hogyha a illető orra elé kerülne ez a kérdés sor :) Nem tudom a sztori végkimenetélét végülis, de szeritnem nem feltétlen. (mondjuk az én fejemben megfordulna minimum egyszer az esélye)
72/86 anonim válasza:
Még énse tudom a végét, de 90%-hogy megtörtént a dolog.
Este 8-kor beszéltem Face-n a csajjal, de akkor épp filmet néztek, és kétlem, hogy ilyen hosszú lett volna :D
Majd ma kapok beszámolót a történtekről :)
73/86 anonim válasza:
:) szerintem is. de nem lehetett eléggé érdekes a film, ha volt ideje facebookozni.
75/86 anonim válasza:
de amúgy king kong téged ez mért érdekel annyira?
erre vered vagy mi?
;D
76/86 anonim válasza:
Mert érdekel és kész :P :D
Mért ne? :D
Meg különben is... beszélgetni lehet, vagy nem? :)
77/86 anonim válasza:
Egyébként bocs a 72-es kommentemért... :)
80/86 anonim válasza:
nem tudom, nem írta be a kérdező, ezért kérdeztem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!