Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ezek alapján kell nektek ez a lány?
Figyelt kérdés
buliztunk és láttam h egy fiú mosolyog rám visszamosolyogtam.....elkezdtünk táncolni,smároltunk nagyon jó volt a sráccal mondta hogy imád,megőrjítem ,folytatta a bókolást...aztán egyszer elment mikor visszajött láttam h elkezd öltözni,de mielőtt elment odajött hozzám és mondta hogy elmennek egy másik szórakozóhelyre de írjak majd neki,és megcsókolt.
Ezek szerint akar tőlem valamit vagy ez csak egy "egy éjszakás" kaland volt?
2013. jan. 1. 19:33
1/10 anonim válasza:
Inkább "egy éjszakás" volt számára.
2/10 anonim válasza:
Nem volt, majd csak lesz egy éjszakás kaland.
Ha kanosak vagyunk arra természetesen ez alapján keresünk gyógyírt.
3/10 A kérdező kommentje:
de a barátja táncolt egy barátnőmmel és tőle nem köszönt el.ha nem akarna semmit miért köszönt el és mondta h írjak neki?
2013. jan. 1. 19:39
4/10 anonim válasza:
Elment másik szórakozó helyre, mástól is begyűjteni egy két smacit.
5/10 A kérdező kommentje:
ja és kiderült h nem is mentek a szórakozóhelyre
2013. jan. 1. 19:40
6/10 anonim válasza:
Egy kis táncika és már smaci? Gratulálok hozzá, Te is nagyon okos lány lehetsz :)
7/10 A kérdező kommentje:
jézus:D nem feküdtem le vele
2013. jan. 1. 19:54
8/10 anonim válasza:
figyu! a csávó csak smárolni akart nem többet. ha többet akart volna először megismerkedet volna veled. szentem már a neved se tudja. bocsi
9/10 anonim válasza:
Felig-meddig egy cipoben jarunk,mondjuk en elotte egy honappal kb. mar ismertem a sracot,eggyutt mentunk suliba. Aztan jott a golyabalunk es egy klubba tartottuk, ott jott oda hozzam beszelgettunk,ittunk egy colat es kibokte ,hogy nagyom tetszem neki es meg akar csokolni. Nekem kicsit nyomulos volt,le is csititottam,de ra vagy 5 percre,mikozben beszeltem megcsokolt es aztan meg volt vagy 3csok. Lementunk tancolni,majd kesobb bemutatott a legjobb baratjanak es annak a baratnojenek.Elkerte a szamom,aztan haza kellett menjek,mert anyaek nem engednek azert hajnalig bulizni. Masnap felhivott es elhivott randizni,de az ido ellenunk volt es nem sikerult.Ra egy het tanacstalansag utan ismet egy busszal mentunk es aznap delutan elmentunk randizni. Osszejottunk, egy honapig tartott.Nemreg szakitottunk,de valahogy jobb is,mert hamarabb volt csok mint erzelem... En tanultam belole, de remelem nalad maskepp lesz! Am hany eves vagy te, es a srac?
10/10 anonim válasza:
hát lehet többet is akart te nem tom mit gondolt hogy te írj rá --hát mekkora f@szfej...na sztem várd hátha rádír..ha nem akk szard le:) (18f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!